Strona główna Działy Babski kącik Moortown!!moze jest jakas osoba co sie nudzi tak jak ja???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    spaw1983
    Członek

siema ja mieszkam niedaleko i czasami sie nudze…? co propon
    ujesz…?

wiki
    Członek

Ja też się nudze na Moortown:( fajnie by było kogoś poznać kto ma trochę czasu, a nie tylko pracuje hehe.

edysiaa
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    wiki wrote:

Ja też się nudze na Moortown:( fajnie by było kogoś poznać kto ma trochę czasu, a nie tylko pracuje hehe.

Czesc.

Ja sie nudze czasami ,ale mieszkam na LS2.
    Moze mieszka tez ktos na LS2?

efkolaia
    Participant

nie powiem ze sie nudze ale szukam kogos do picia wina 😆 tak serio 🙂 wytrawne mam na mysli 🙂

szortys
    Członek

ee to ja odpadam ja tylko Tura wale 🙂

efkolaia
    Participant

biedny tur 😉

mor2
    Członek

a ja pijam jacka z cola najlepszy a winko to tylko slodkie 🙂

spaw1983
    Członek

Jesli ktos chcial by chodzic na silownie a mieszka na mortoown i nie ma z kim,niech da znac ja chodze prawie codziennie…..ps ludzie czytacie wogole pw..? chyba nie

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    efkolaia wrote:

nie powiem ze sie nudze ale szukam kogos do picia wina 😆 tak serio 🙂 wytrawne mam na mysli 🙂

zastepczyni indry poszukiwana? 😉

efkolaia
    Participant

ehh zdradziles moj niecny plan 😛 niestety narazie sami panowie mi sie odzywaja 🙁 moze wiec uscisle szukam kolezankek do picia winna i innych trunkow tez 😉

prosze sie nie obrazac ze na pw nie odpisuje ale kolegow nie szukam 🙂

jackyl
    Participant

efkolaia wrote:

ehh zdradziles moj niecny plan 😛 niestety narazie sami panowie mi sie odzywaja 🙁 moze wiec uscisle szukam kolezankek do picia winna i innych trunkow tez 😉

prosze sie nie obrazac ze na pw nie odpisuje ale kolegow nie szukam 🙂

indra nie byla taka sexistka, z kazdym sie napila.. 😉

efkolaia
    Participant

ale to nie indra szuka tylko ja 😛

Indra
    Participant

Co tu za obgadywanie mnie po forach, ke? 😛

Ja chyba takie samo pytanko wrzuce na edyburskim forum, bo dziewczyn brak, huh.

efkolaia
    Participant

widzisz zostawilas mnie to teraz sie trzeba blakac po forach w poszukwaniu jakichs dusz 😛

Indra
    Participant

efkolaia wrote:

widzisz zostawilas mnie to teraz sie trzeba blakac po forach w poszukwaniu jakichs dusz 😛

Z tego co czytam, to tylko chlopcy pija wino 🙂
    Widzisz, ja Ciebie zostawilam i nawet nie mam sie po czym blakac w poszukiwaniu winnych zenskich dusz. Forum u mnie jest tragiczne.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.