Strona główna Działy Dziecko mamuski z roundhay parku

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

dla mnie sroda i czwartek odpada,bo wlasnie na te dwa dni lece do polski i bede dopiero w czwartek w nocy.wiec jesli pasowlaby wam piatek?? to super by bylo:)

koukla
    Participant

Dla mnie obojętne, mogę się spotkać i w czwartek i w piątek 😀 😀 😀

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    koukla wrote:

Dla mnie nie ma problemu, może być czwartek 😀 Jedenasta tak jak było pasuje?

Mi pasuje – czwartek 11 🙂
    Ile mam jest chetnych/dostepnych w ten czwartek?
    Im wiecej tym razniej!!

Koukla, jesli chetne nadal bedziemy tylko my dwie – to moze spotkamy sie jednak na kawce/spacerku w okolicach Roundhay najpierw? Wprawdzie nigdy nie bylam w Little Legz (i moge sie mylic) ale z tego co sprawdzialam na necie to wyglada,ze to chyba lepsze miejsce dla starszych dzieciaczkow, a twoja mala (8tyg?) moze byc za malutka. Pewnie ja biegalabym za swoim malym lobuzem, a ty kawkowalabys sama pilnujac swojej 8 tygodniowej kruszynki 🙂 Jak uwazasz? Ja sie oczywiscie dopasuje.

koukla
    Participant

Malgon zobaczymy ile będzie chętnych mam, chociaż jak na razie to chyba jesteśmy tylko my dwie. Umówmy się, że jak do środy nie będzie więcej chętnych to spotkamy się tak jak proponowałaś na kawce, tylko że wolałabym gdzieś bliżej centrum, bo do rundhay musiałabym jechać dwoma autobusami (niestety mąż jeździ autem do pracy a ja biedna muszę się tłuc autobusami 😀 )

marianek
    Członek

ja nie za bardzo moge w tym tyg bo milosc zycia zachorowala na swinska grype. ja co prawda jak na razie bez zmian ale wole dmuchac na zimne i nie ryzykowac

udanej kawki i mam nadzieje do zobaczenia niedlugo

Malgon
    Participant

Aaa ok. Marianek next time then.

Koukla, nie ma sprawy ja sie dokulam do centrum.
    Kiepsko bo kiepsko ale jezdze samochodem 😉 choc nie za daleko wiec narazie centrum to max.
    Czekamy do jutra na odzew jak nie to sie zgadamy juz na priv gdzie w czwartek w centrum sie spotkamy, moze byc?

pzdr

koukla
    Participant

Hej mamuśki
    W tamtym tygodniu nie wypalilo w Little Legz, to może w tym się umówimy. Czwartek powiedzmy o 12 pasuje?
    Malgon daj znać czy będziesz mieć wolne i czy dasz radę przyjść. Ja chętnie się wybiorę i przyjdę z koleżanką, więc jest nas już dwie. Córeczka koleżanki ma 11 miesięcy więc Albert miałby koleżankę 😀 😀 😀
    Marianek a Ty? Mam nadzieję, że jednak udało się ominąć grypę

marianek
    Członek

jako tako. troszku tylko przeziebiona jestem. jak wyzdrowieje to biore mala i przybywam.

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    koukla wrote:

Hej mamuśki
    W tamtym tygodniu nie wypalilo w Little Legz, to może w tym się umówimy. Czwartek powiedzmy o 12 pasuje?
    Malgon daj znać czy będziesz mieć wolne i czy dasz radę przyjść. Ja chętnie się wybiorę i przyjdę z koleżanką, więc jest nas już dwie. Córeczka koleżanki ma 11 miesięcy więc Albert miałby koleżankę 😀 😀 😀
    Marianek a Ty? Mam nadzieję, że jednak udało się ominąć grypę

Co prawda mam wolne lecz od 11-14 jestem na Christmas party u nas w collegu. Jesli bedziecie dluzej siedziec to moge dojechac ok 15.

koukla
    Participant

Niestety popołudniu to ja nie mogę 🙁

marianek
    Członek

ja juz nowo narodzona wiec sie umawiajmy. co gdzie jak i kiedy???

ja w sumie moge wszedzie (szofer ma wolne wiec mnie moze zawiezc)

little legz tak kolo 12???

koukla
    Participant

Marianek ja dam jutro rano znać czy przyjdziemy, bo mała miała wczoraj pierwszą szczepionkę, ma stan podgorączkowy i jest bardzo marudna.

marianek
    Członek

ok. nie ma sprawy.

koukla
    Participant

Niestety mała nadal nie najlepiej się czuje, więc może następnym razem

marianek
    Członek

do nastepnego

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.