Strona główna Działy Nauka Jak zrobic prawo jazdy ?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Nie ma przeszkód żeby posiadacz polskiego prawa jazdy był instruktorem, a testy na cd są w każdym sklepie z książkami, wh smith itp.

Wachu
    Członek

a wie ktoś może czy jak zrobie tu prawko to po powrocie, w polsce moge je wymienic na tzw. europejskie w jezyku polskim?tzn.chodzi mi o to,ze wole jednak miec prawko panstwa w którym mieszkam

Amstaff
    Participant

Się uparł….. gdzie moderatorzy !! To mi podchodzi pod reklamę a nie pomoc więc pomyliłeś działy ……

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Amstaff wrote:

Się uparł….. gdzie moderatorzy !! To mi podchodzi pod reklamę a nie pomoc więc pomyliłeś działy ……

zgadzam sie z toba 😉

Amstaff
    Participant

Dziękuję 😉

tymianek
    Członek

Zrobić prawo jazdy w UK jest o wiele prościej niż w Polsce i można je zdawać w języku polski.
    Emano Translation Services jest jedynym wydawcą testów na prawo jazdy w UK. Odwiedź stronę http://www.emano.co.uk , gdzie będziesz mógł kupić testy oraz dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na temat prawa jazdy w UK. Nie kupuj nielegalnych tłumaczeń, bo w ten sposób narazisz się na ryzyko niezdania egzaminu na prawo jazdy z powodu uczenia się z nierzetelnych materiałów.
    Życzę powodzenia

mcskipton3
    Członek

JA UCZE SIE Z DIAMAREM NARAZIE IDZIE SPOKO

mcskipton3
    Członek

Ja robilem w Diamar fajny facet duzo tlumaczy
    ma na imie Mariusz mieszka w Leeds ale wszedzie dojezdza
    http://www.diamar.co.uk

dehoj28738
    Participant

Getting a driving license can feel like a big process, but once you’ve passed your test, you might also want to think about extra training to build confidence. Many new drivers go for Pass Plus driving lessons, which cover things like motorway, night, and all-weather driving. It’s a great way to feel safer on the road and can even reduce insurance costs.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.