Jak nie masz na wkad wlasny to po co szukasz odpowiedzi nikt za darmo domow nie daje:(
nowy_nowa wrote:karolina353 wrote:i racja każdy dzień powinien być dniem kobiet,ale niestety tak nie jest 😉
chcialas napisac…………………..cale szczescie. To by sie dopiero porobilo. Wystarczy dzien matki,babki,kobiet,urodzin,imienin…………. i tak duzo.[/quote]
Dokladnie.
Pozatym nikomu normalnemu nie potrzebne jakies swieto zeby sie usmiechac podobnie zeby byc szczesliwym.Pozatym zeby dac kochanej osobie kwiaty to chyba swieta takie lub jeszce glupsze walentynki chyba potrzebne nie sa.Sprawdz ile milionow ludzie wydaja na takie pierdoly a Afryka gloduje.
:D[/quote]filipek nie obrażając nikogo ale to były tylko życzenia 🙁
nowy_nowa wrote:karolina353 wrote:i racja każdy dzień powinien być dniem kobiet,ale niestety tak nie jest 😉
chcialas napisac…………………..cale szczescie. To by sie dopiero porobilo. Wystarczy dzien matki,babki,kobiet,urodzin,imienin…………. i tak duzo.[/quote]
Dokladnie.
Pozatym nikomu normalnemu nie potrzebne jakies swieto zeby sie usmiechac podobnie zeby byc szczesliwym.Pozatym zeby dac kochanej osobie kwiaty to chyba swieta takie lub jeszce glupsze walentynki chyba potrzebne nie sa.Sprawdz ile milionow ludzie wydaja na takie pierdoly a Afryka gloduje.
:D[/quote]Panowie nie produkujcie się tak mi tylko chodziło oto żeby wam złożyć życzenia i żeby wam było miło a tu taka afera 🙄
i racja każdy dzień powinien być dniem kobiet,ale niestety tak nie jest 😉
Noto sprząta gospodarz 🙂
karolina353 wrote:derailed wrote:jackyl wrote:derailed wrote:karolina353 wrote:derailed wrote:karolina353 wrote:Widzę że pomysłów brak 🙄 szkoda
To moze u ciebie jakas domowka??? :lol:[/quote] u mnie domówka ja się na to nie piszę za dużo sprzątania :wink:[/quote]
No to zaproponuj cos intratnego… :lol:[/quote]
to ja zaproponuje – domowka u irka 😀
ja pieprze, robilem dwa ostatnie weekendu z rzedu, juz mam dosc sprzatania po tym brudzacym towarzystwie.. ;)[/quote]
A zrobie za niedlugo, tylko ze narazie kalendarz imprez jest zabity w marcu, jak dobrze wiesz… Musi jakis wolny weekend wypasc…
Karolinka wpadniesz?[/quote]Jasne że wpadnę 🙂 a kto sprząta?[/quote]
Ty jestes gosciem wiec…, nie Ty… :wink:[/quote]Super 😀
fajnie już uzgodnione gdzie będzie domówka 😉
jackyl wrote:derailed wrote:karolina353 wrote:derailed wrote:karolina353 wrote:Widzę że pomysłów brak 🙄 szkoda
To moze u ciebie jakas domowka??? :lol:[/quote] u mnie domówka ja się na to nie piszę za dużo sprzątania :wink:[/quote]
No to zaproponuj cos intratnego… :lol:[/quote]
to ja zaproponuje – domowka u irka 😀
ja pieprze, robilem dwa ostatnie weekendu z rzedu, juz mam dosc sprzatania po tym brudzacym towarzystwie.. ;)[/quote]
A zrobie za niedlugo, tylko ze narazie kalendarz imprez jest zabity w marcu, jak dobrze wiesz… Musi jakis wolny weekend wypasc…
Karolinka wpadniesz?[/quote]Jasne że wpadnę 🙂 a kto sprząta?
karolina353 wrote:i tym małym, i tym dużym,
wam tylko jedno w głowie 8)[/quote]Coś sugerujesz? 🙂
karolina353 wrote:Widzę że pomysłów brak 🙄 szkoda
To moze u ciebie jakas domowka??? :lol:[/quote] u mnie domówka ja się na to nie piszę za dużo sprzątania 😉
Widzę że pomysłów brak 🙄 szkoda
Dzieki za zyczenia moze jakas impreze z okazji tych dni zrobimy 🙂 pozdrawiam
czemu nie jakieś pomysły? 😉
😀
Racja, racja… 🙁
Jak dla mnie fajny pomysł mam nadzieje że się sprawdzi