Forum Replies Created

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
  • in reply to: awantura o paznokcie akrylowe #83266
    blanka235
    Participant

Pauli , a co takiego zlego robila ?? ja jestem zachwycona, profesjonalnie, milo nie drogo i co najwazniejsze na wysokim poziomie.

I milo ze dziewczynie taka reklame robisz, a moze sama robisz paznokcie i boisz sie ze stracisz klientki ?? 🙄

Ja tam polecam ewe.

in reply to: Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny #79050
    blanka235
    Participant

a ja podziwiam dziewczyny ktore maja naturalne paznookcie, ja moje tipsy zdjelam bo pomyslalam ze dam moim naturalnym odpoczac, wytrzymalam 4dni i znowu zalozylam 🙂

ja najbardziej w nich zniesc nie moglam odpryskujacego lakieru i czekania az wyschnie, z tipsami to nie problem, i ten czasu jaki trezba poswiecic na ich pielegnacje, hehe to zdecydowanie nie dla mnie 😛

in reply to: Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny #79017
    blanka235
    Participant

hhehe w miare wygodnie gorzej z gotowaniem bo tu pojawiaja sie pewne problemy ale jak sie chce to nie ma rzeczy niemozliwych 😛

in reply to: Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny #79013
    blanka235
    Participant
    in reply to: Tipsy Żelowe, Manicure biologiczny i chemiczny #78876
    blanka235
    Participant

czyzb nie bylo ?? no nie wierze.. a moze nikt nie korzysta z ich uslug ?? 🙄

in reply to: < college w Leeds > #69728
    blanka235
    Participant

hehe a mi sie udalo wszyscy mi mowili ze miejsc nie ma a sa 🙂 napisalam meila do PArk LAne i dostalam odpowiedz ze w czercu do mnie zadzownia zeby sie umowic na lipiec na egzaminy wstepne… wiec oby do lipca ;)))

in reply to: home office/NIN #69727
    blanka235
    Participant

hmyy a jak sie po miesiacu da kase, paszport, fotki, Homme Office odsyla paszport na adres firmy a pracownik dalej nie ma papierka ze jest zarejestrowany ?! pracodwaca ma podtwierdzenie wyslania i dla niego jest ok a co z pracownikiem ?! 😆

in reply to: < college w Leeds > #66898
    blanka235
    Participant

dziekuje slicznie juz zaczynam czytac o nich i zaczne biegac sie zapisywac 😉

a wlasnie wiecie ile teraz trzeba czekac na zapisy i pierwsze egzaminy ??

in reply to: < college w Leeds > #66864
    blanka235
    Participant

that’s all ?? 😆

in reply to: < college w Leeds > #66851
    blanka235
    Participant

tylko anglielski narazie 🙂 pozniej rozejrze sie za czyms dodatkowy 🙂

in reply to: Naprawy telewizorów. #57902
    blanka235
    Participant

hmyy nie aktywny ?? dziwne pisza wszyscy do niego meile i jakos dochodza 💡 zaraz ci napisze nr telefonu a ten jet napewno "aktywny" w pracy jestesmy od g 14 wiec dzwon wczesniej (Piotrek- 07927115266)- napewno sie dodzwonisz 😛

in reply to: Naprawy telewizorów. #57884
    blanka235
    Participant

Siemka, moj chlopak zajmuje sie naprawa sprzetu telewizorow, magnetowidow, dvd itp. w Polsce pracowal w serwisie.

jesli jestescie zainteresowani piszcie na meila: wojtek82@interia.pl

(Niedrogo i fachowo)

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)