Strona główna Działy Praca Jak rozpromować własny salon paznokci

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    luca
    Participant

Jestem stylistką paznokci i chciałabym jakoś zdobyć więcej klientek.W jaki sposób rozpromować własne usługi?

hellenkaq
    Participant

Początki są najtrudniejsze. Sama równiez robię paznokcie i trochę czasu zebrało mi znalezienie swoich stałych klientek.Wczesniej robiłam paznokcie w Polsce, potem przeprowadziłam sie do Uk i praktycznie musiałam zacząć od początku. Co polecam:

własny fan page na facebooku
    instagram stories
    ulotki rozdawane lokalnie
    oraz jakieś promocje w stylu zniżek na początku czy prezentów dla nowych klientek

Jesli będziesz robiła paznokietki na wysokim poziomie,to na pewno znajdziesz chętne dziewczyny na Twoje usługi 🙂

Reklama dla lokalnej firmy

irenariech
    Participant

A ja dorzucę jeszcze od siebie własną stronę internetową. Taką, żeby dało się ją łatwo i szybko, a raczej wysoko znaleźć w Google. Specjaliści nazywają to pozycjonowaniem lokalnym – no bo większość Twoich klientek pewnie będzie mieszkać w miarę blisko salonu. A raczej Panie szukają kosmetyczek w pobliżu miejsca zamieszkania – no chyba, że jakaś będzie mocno sławna, to wtedy będą wyszukiwać po nazwie.

irenariech
    Participant

MAM!
    Jeśli @luca albo ktokolwiek inny chce pozyskiwać klientów przez internet, to niech się zapozna z https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/warszawa/ – znajdzie tam praktycznie gotową receptę, ale żeby z niej skorzystać, trzeba się bardzo dobrze znać na tworzeniu stron www.

burakki
    Participant

🙂

• This reply was modified 2 years, 5 months temu by burakki.
Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.