Strona główna Działy Erystyka Zegarek Rolex wsrod Polakow

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Witam.
    Mieszkam w Anglii od wielu lat i jeszcze nie spotkalem Polaka lub Polke ktory nosilby zegarek Rolex.
    Spotkalem za to wielu Anglikow/Amerykanow ktorzy nosza go na rece.
    Mam wiec pytanie czy jestescie posiadaczami Rolexa a moze znacie kogos kto taki zagarek ma. Kupilem swojej zonie w tym tygodniu DateJust Oyster Ladies 26mm Champagne Dial i chcialbym wiedziec czy sa rowniez Polacy z Rolexami mieszkajacy w Wielkiej Brytanii.
    Chialem w ten sposob sprawic wielka radosc zone, podkreslic status a takze zmienic image o Polkach ktory jest oceniany przez Anglikow w nastepujacy sposob: POLISH GIRLS ARE PRETTY BUT THEY LOOK CHEAP.
    Prosze nie odbierajcie tego jak jakies wywyzszanie sie ale z ciekawosci pytam czy sa jacys Polacy ktorzy wydaja na zegarek £7k jak Anglicy

twix
    Participant

wiesz, w tym syfie Anglii każdy liczy grosz do grosza, mało kto może pozwolić sobie na wydatek poza planowy. Niestety Polacy są jeszcze młodą emigracją i nie stać ich na drogie fanty. Dopiero następne pokolenie, może waszych dzieci odczuje to lżej i zbliży się ekonomicznie do Anglików.
    Wiocha, że się chwalisz zegarkiem za ileś tam.. – podałeś dokładna markę i model w jakim celu? -żałosne.
    Ja byłem w Anglii i uciekłem szybko po tym co zobaczyłem.

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    twix wrote:

Wiocha, że się chwalisz zegarkiem za ileś tam.. – podałeś dokładna markę i model w jakim celu? -żałosne.
    Ja byłem w Anglii i uciekłem szybko po tym co zobaczyłem.

Dzieki za odpowiedz. Nie chcialem aby odebrano moj post jako chwalenie sie (byc moze tak to odebrales). Chodzilo mi bardziej o to ze jestem dobrym obserwatorem i widze jak lece na wakacje do cieplych krajow i wiekszosc pasazerow to Anglicy ktorzy nosza drogie zegarki i jest to dosyc czesto spotykane. Natomiast jak lece do rodziny do POlski to trudno tego szukac na rekach Polakow. jest to zjawisko co najmniej zastanawiajace dlaczego tak wlasnie jest

twix
    Participant

coś masz z głową?
    Zastanawiasz się czemu sprzątaczka na lotnisku albo parkingowy w Polsce nie nosi Rolexa? Gorsze zarobki.
    Pojechałeś do anglii i teraz jesteś pan z Rolexem? Żal.
    Miej trochę skromności, udało Ci się trochę więcej zarobić to nie kozakuj.
    Przez takich jak ty mamy osobne zdanie o imigrantach polaczkach – jesteś jednym z przykładów.

janax
    Participant

Powinno być " Pan z Rolexem lecący do ciepłych krajów na wakacje " 😀 a już Kargul mówił w Sami Swoi " Po co ludzi bogactwem w oczy kłuć " Może ktoś sie pokusi i stworzy jakis portal np . " Lubię Polaków " ????? :D:D:D

azkeel
    Participant

Pomijajac calkowicie fakt, ze dla mnie osobicie Rolex sie kojarzy tylko z Chinczykami przy stolach ruletki w lokalnych kasynach i osobiscie wybralbym pewnie IWC, to po przeczytaniu Twojego postu zastanowilem sie, ile musialbym miec kasy na koncie, zeby pozwolic sobie na taki wydatek. Doszedlem do tego, ze musialbym miec splacony dom bez mortgage, splacony samochod, konta oszczednosciowe dla obu corek wystarczajace na pokrycie studiow i depozytu na dom i okolo 100k oszczednosci na swoim koncie. Wtedy bez wiekszego zalu wydalbym 7k na zegarek. Niestety, znaczy to, ze musialbym zarobic netto okolo £1M a do tego jeszcze kawalek drogi.

bolek
    Participant

Rolex to dla Anolii tylko wyznacznik i droga fabryka, musiałbym ze 2 miesiące robić…
    Patek Caliber jest najlepszy, ale to dla Kochanki, dla Żony sie nie opłaca, bo to już przeszłość…

Basia85
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    twix wrote:

coś masz z głową?
    Zastanawiasz się czemu sprzątaczka na lotnisku albo parkingowy w Polsce nie nosi Rolexa? Gorsze zarobki.
    Przez takich jak ty mamy osobne zdanie o imigrantach polaczkach – jesteś jednym z przykładów.

Tak czytam te posty i jednego nie rozumiem. Jakie zdanie o emigrantach? Tacy co pija w parkach piwo Perla w odbblaskowych kombinezonach i co drugie slowo to k…… czy tacy ktorzy sie dorobili za granica i probuja zmienic zdanie o emigrantach ktorzy dla Anglikow sa biedota pracujaca za durne 8 czy 9 funtow na godzine w fabrykach?
    Widac ze kolega w poscie pyta sie czy sa na emigracji rowniez Polacy ktorzy moga sobie bez problemu pozwolic na zakup zegarka Rolex, a ty juz typowy hejt.
    Ja osobiscie ciesze sie ze jest jakis odsetek Polakow w UK ktorym sie udalo i zarabiaja konkretna kase. Osobiscie znam jedna osobe co na Kryptowalutach zarabia ponad £10k miesiecznie (moze kolega w poscie tez taka jest). No ale ty jak piszesz byles za granica, pewnie troche na zmywaku porobiles i stwierdziles ze ci sie nie oplaca i z podwinietym ogonem wrociles do Krakowa do smogu co zatruwa wszystkim pluca.
    Polak to potrafi, tylko jeden drugiemu dopierd*lic zamiast cieszyc sie zsukcesu drugiego . Jestes conajmniej zalosny.
    Brawo Marcin – tak trzymac zmieniaj znanie o Polaczkach nieudacznikach ktorzy tylko smierdza biada za granica 😈

Basia85
    Participant

bolek wrote:

Rolex to dla Anolii tylko wyznacznik i droga fabryka, musiałbym ze 2 miesiące robić…
    Patek Caliber jest najlepszy, ale to dla Kochanki, dla Żony sie nie opłaca, bo to już przeszłość…

No wreszcie jakis normalny koles sie odezwal. Brawo.
    Patek Philippe to juz zupelny luksus. Moj chlopak pochodzacy z Newcastle ma zegarek Omega za jakies 3tys funtow co dla wiekszosci emigrantow fabrykantow poziom nieosiagalny

rickyBF
    Członek

twix wrote:

coś masz z głową?

ALE ZAZDROSC CIEBIE ZJADA MASAKRA POCHWAL SIE CO TY MASZ I CZEGO SIE DOROBILES POLACZKU ZASRANY

twix
    Participant

Basia85 wrote:

twix wrote:

No ale ty jak piszesz byles za granica, pewnie troche na zmywaku porobiles i stwierdziles ze ci sie nie oplaca i z podwinietym ogonem wrociles do Krakowa do smogu co zatruwa wszystkim pluca.
    Polak to potrafi, tylko jeden drugiemu dopierd*lic zamiast cieszyc sie zsukcesu drugiego . Jestes conajmniej zalosny.
    :

Nie koleżanko nie podwinąłem ogona by wrócić.
    Uciekłem z anglii po 5 miesiącach.
    Wróciłem do Krakowa, założyłem szkołę jazdy i nie narzekam.

twix
    Participant

rickyBF wrote:

twix wrote:

coś masz z głową?

ALE ZAZDROSC CIEBIE ZJADA MASAKRA POCHWAL SIE CO TY MASZ I CZEGO SIE DOROBILES POLACZKU ZASRANY[/quote]
    Emigranci nie mile widziani w Polsce

janax
    Participant

No i tak to jest 😀 . Jeden napisał jak to uciekał z angielskiego syfu do polskiego dobrobytu , drugi napisał że to zasrany polaczek , a trzecia napisała co ma jej chłopak z Newcastle 😀 , i że chłopaki w odblaskowych kamizelkach pijący piwo to jakiś gorszy sort :D:D:D . Takich właśnie potrzeba w Kaczylandzie . Chyba nic nie będzie z tego portalu " Lubię Polaków " :D:D:D

kuba
    Participant

twix wrote:

coś masz z głową?

wyjechales do pissbolszewi to tam komentuj swoje zale i niepowodzenia daj ludziom zyc trollu!!!!

Mers36
    Członek

Myślę,ze tutaj nie chodzi o chwalenie się czy nie chwalenie się. Niektórzy po prostu lubią eleganckie zegarki. Poza tym zegarek, szczególnie takiej marki to również inwestycja, która po iluś tam latach będzie coś warta ( w przeciwieństwie na przykład do samochodu)

Sam raczej bym sobie takiego zegarka nie kupił. Szkoda byłoby mi pieniędzy. Poza tym wystarczy mi mój casio 😉

Aczkolwiek mam zrozumienie do osob kupujących sobie takie gadżety

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.