Strona główna Działy Babski kącik 2+2 para obok pary

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    skyforce
    Członek

Witajcie, wydaje mi się, że w babskim kąciku będzie najlepsze miejsce dla tego tematu.
    Tak jak w temacie, co myślicie o tego typu igraszkach. Para kochająca się obok innej pary. Żona jakiś czas temu wpadła na pomysł trójkąta, ja natomiast preferowałbym pary. Nie wiem jak wy ale my chcielibyśmy czegoś takiego spróbować, może na początek tylko równolegle, bez wymiany partnerów. Jesteśmy przed 30-stką.

Hejterów jak również osoby mające pisać pod spodem idź się lecz, itp proszę o darowanie sobie pisania czegokolwiek.

Pomyślcie, jak się na to zapatrujecie, czy macie już podobne doświadczenia

janax
    Participant

🙂 Ty się chłopie bierz do roboty , zakasaj rękawy ( Ups to chyba nie rękawy cza zakasać 🙄 ) bo ja żona zaczyna szukać trzeciego boku w trujkącie to chyba czegoś jej brakuje , a jak znajdzie" to " to już wtedy ktoś inny będzie miał Twoją żone . Tak więc jak napisałem ……………. do roboty !!!!! nie szukaj pomocników :D:D

azkeel
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    skyforce wrote:

Witajcie, wydaje mi się, że w babskim kąciku będzie najlepsze miejsce dla tego tematu.
    Tak jak w temacie, co myślicie o tego typu igraszkach. Para kochająca się obok innej pary. Żona jakiś czas temu wpadła na pomysł trójkąta, ja natomiast preferowałbym pary. Nie wiem jak wy ale my chcielibyśmy czegoś takiego spróbować, może na początek tylko równolegle, bez wymiany partnerów. Jesteśmy przed 30-stką.

Hejterów jak również osoby mające pisać pod spodem idź się lecz, itp proszę o darowanie sobie pisania czegokolwiek.

Pomyślcie, jak się na to zapatrujecie, czy macie już podobne doświadczenia

No troche intymne pytania zadajesz. Swoja droga, ciekawe czy watek utrzyma sie na forum czy go moderatorzy zdejma w walce o ochrone moralnosci uzytkownikow.

A co do samego problemu to jak to tutaj sie ladnie mowi: each to their own. Jak was to kreci i potrzebujecie dodatkowych emocji w lozku to eksperymentujcie. Cos mi jednak mowi, ze Twoje szukanie opini na forum jest wokalizacja dylematow moralnych z tym zwiazanych. Jezeli musisz sie zastanawiac czy to dobry czy zly pomysl to chyba takie eksperymenty nie sa dla Was. Z tego co napisales wnioskuje (nie wiem czy poprawnie), ze Twoja zona ma wiekszy temperament i jest bardziej otwarta na nowosci niz Ty. Ryzyko jest takie, ze jak zaczniesz robic cos wbrew sobie i bedziesz czul sie niekomfortowo w sytuacji w ktorej Twoja zona dobrze sie bawi to moze z tego wyniknac wiele problemow. Tu potrzeba jednomyslnosci i zaangazowania z obu stron.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.