Strona główna › Działy › Czarna lista › www.leeds-manchester.pl
Nigdy nie sądziłam, że wpiszę ten Serwis na czarną listę. Powodem, dla którego Strona ta trafia na czarną listę jest fakt, że w weekend zapłaciłam za reklamę w Katalogu firm. Została ona dodana, ale w treści zmienionej i nie uzgodnionej ze mną, a ingerencja w treść mojej reklamy nastąpiła bez mojej wiedzy i zgody. Po zmianie treści mojej reklamy przez Serwis, reklama zawiera aż dwie fałszywe informacje i wprowadza w błąd potencjalnych klientów. Dopiero wczoraj reklama została zamieszczona w Katalogu i dopiero kilka godzin później widziałam od potwierdzenia jej zamieszczenia, miałam możliwość zobaczyć ją na Stronie.
Pomimo mojej pisemnej prośby, aby usunąć reklamę z Katalogu firm, jest ona tam nadal widoczna. Pod numerem telefonu, pod którym można skontaktować się z Serwisem w związku z reklamami, nikt nie odebrał mojego połączenia, ani nie oddzwonił.
Po raz kolejny proszę Marcina Kwiatkowskiego o usunięcie reklamy z Katalogu firm oraz o zwrot pieniędzy.
Pani Agnieszko,
Tak Pani tlumaczylem przez telefon proces dodawania reklam w katalogu firm na Leeds-Manchester.pl jest w pelni zautomatyzowany.
Osoba, ktora chce dodac reklame wypelnia formularz z trescia reklamy i jesli wybierze platnosc karta ogloszenie jest publikowane automatycznie kilka sekund po autoryzacji platnosci. Pani wybrala platnosc za pomoca przelewu –w zwiazku z tym dostala Pani email (wyslany automatycznie) z prosba o dokonanie przelewu. Po otrzymaniu platnosci ktos z nas (najczesciej ja) loguje sie na Leeds-Manchester.pl, naciska przycik “publikuj” i ogloszenie ukazuje sie na stronie.
Nikt z nas nie ingeruje w tresc oglosznia. Po co mielibysmy to robic?
Przed chwila jeszcze raz sprawdzielm ogloszenie –jest (i zawsze bylo) opublikowane w takiej formie w jakiej je Pani wstawila.
Tekst “Nie radzisz sobie z brytyjską biurokracją? Szukasz pomocy prawnika lub księgowego? Chciałbyś otworzyć własną firmę? Pozwól, że Ci pomożemy!” nie jest czescia Pani reklamy –to jest nasz opis kategorii “Tlumaczenia”.
Prosze kliknac w link “oferta firmy” –zobaczy Pani swoje ogloszenie.
Przepraszam, ze nie odpowiedzialem natychmiast na email, ktory otrzymalem od Pani w niedziele. Staram sie, zeby niedziala byla dniem, ktory poswiecam tylko i wylacznie rodzinie. Na emaile odpowiadamy w ciagu maksymalnie 48h o czym mowimy tutaj:
Jesli moge w czyms pomoc prosze dac znac.
Pozdrawiam
Marcin Kwiatkowski
Pani Agnieszko,
Tak Pani tlumaczylem przez telefon proces dodawania reklam w katalogu firm na Leeds-Manchester.pl jest w pelni zautomatyzowany.
Osoba, ktora chce dodac reklame wypelnia formularz z trescia reklamy i jesli wybierze platnosc karta ogloszenie jest publikowane automatycznie kilka sekund po autoryzacji platnosci. Pani wybrala platnosc za pomoca przelewu –w zwiazku z tym dostala Pani email (wyslany automatycznie) z prosba o dokonanie przelewu. Po otrzymaniu platnosci ktos z nas (najczesciej ja) loguje sie na Leeds-Manchester.pl, naciska przycik “publikuj” i ogloszenie ukazuje sie na stronie.
Nikt z nas nie ingeruje w tresc oglosznia. Po co mielibysmy to robic?
Przed chwila jeszcze raz sprawdzielm ogloszenie –jest (i zawsze bylo) opublikowane w takiej formie w jakiej je Pani wstawila.
Tekst “Nie radzisz sobie z brytyjską biurokracją? Szukasz pomocy prawnika lub księgowego? Chciałbyś otworzyć własną firmę? Pozwól, że Ci pomożemy!” nie jest czescia Pani reklamy –to jest nasz opis kategorii “Tlumaczenia”.
Prosze kliknac w link “oferta firmy” –zobaczy Pani swoje ogloszenie.Przepraszam, ze nie odpowiedzialem natychmiast na email, ktory otrzymalem od Pani w niedziele. Staram sie, zeby niedziala byla dniem, ktory poswiecam tylko i wylacznie rodzinie. Na emaile odpowiadamy w ciagu maksymalnie 48h o czym mowimy tutaj:
Jesli moge w czyms pomoc prosze dac znac.
Pozdrawiam
Marcin Kwiatkowski
Panie Marcinie, dziękuję za publiczne wyjaśnienie na forum. Przede wszystkim chciałabym zaznaczyć, że wiadomość, na którą nie otrzymałam odpowiedzi, zanim napisałam na forum, dotyczyła poniedziałku, a nie niedzieli. Też nie lubię, kiedy mój odpoczynek zostaje zakłócony. Jeżeli chodzi o czas dodania ogłoszenia, to nie miałam żadnych pretensji. Niestety to, co powiedział mi Pan przez telefon, kiedy dzwoniąc do Pana po raz drugi, w poniedziałek udało nam się porozmawiać, jest zupełnie inne od wyjaśnienia, które właśnie przeczytałam tu na Forum. Nieładnie mnie Pan potraktował przez telefon. Nie dość, że nie wytłumaczył mi Pan, że opis należy do Serwisu i należy wejść głębiej w reklamę, to nawet nie miał Pan ochoty wysłuchać do końca tego, co chciałam powiedzieć i oczernił mnie Pan, że z pewnością skopiowałam inny tekst pisząc reklamę! Bardzo nieładnie Panie Marcinie. Nie takiego traktowania spodziewałam się po tylu latach obecności na Forum.