Strona główna Działy Hyde Park Bankructwo firmy

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    superbabka
    Członek

Hej, mam pytanie. Prowadzę niewielką firmę zajmującą się transportem, głównie transport towarowy. Ostatnio mieliśmy kilka zleceń od firmy, która jak się teraz okazało, była na skraju bankructwa. Parę dni temu ogłosili upadłość i stali się niewypłacalni. Problem w tym, że nie spłacili nam zleceń i wiszą mnóstwo pieniędzy. Czy jest w ogóle jakiś sposób, by te pieniądze odzyskać?

azkeel
    Participant

Zglos sie do syndyka (appointed administrator) i staraj sie o kase. Oczywiscie w pierwszej kolejnosci beda musieli splacic dlugi wobes fiskusa i ewentualne zaleglosci w placach dla pracownikow a z tego co zostaje z reguly oplacane sa inne zobowiazania. Mozliwe, ze odzyskasz czesc pieniedzy.

aserto
    Participant

A u mnie jest teraz przeciwnie firma sie super rozwija i mamy coraz wiecej klientow jednak znajomy mi wyslal strone https://wezom.pl/services/pozycjonowanie i powiedzial ze dzieki takiemu pozycjonowaniu tych klientow ogarne jeszcze wiecej znacie sie na tym? Warto uslugi tego typu oplacac czy lepiej promowac na wlasna reke?

MydelkoFa
    Członek

Zdarza się najlepszym 🙂

_nieznajoma_
    Participant

Popytajcie o to znajomych… To się naprawdę bardzo często sprawdza 🙂

Leonard44
    Participant

Warto też poszperać w tej sprawie w Internecie.

Ertukad
    Participant

Ciekawe czy jest to drogie.

zaRrraZ
    Członek

Na całe szczęście, moja firma ma się dobrze !

Electrok
    Participant

Moja też i mam nadzieje że tak zostanie.

https://tripkiller.pl/%5B/URL%5D

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.