Strona główna Działy Babski kącik Naleśniki

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hellenkaq
    Participant

1) Prosze o przepis na zrobienie nalesnikow Chodzi mi o ciasto (jaka konsystencja) i czy pozniej smazy sie je na malej ilosci oleju czy duzej ?

2) Prosze o przepis na zrobienie nalesnikow o zielonkawym kolorze-czy miesza sie ciasto ze szpinakiem czy cos innego mozna dolozyc?

3) Pomysly Wasze na ciekawe nadzienia

nataliaala
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hellenkaq wrote:

1) Prosze o przepis na zrobienie nalesnikow Chodzi mi o ciasto (jaka konsystencja) i czy pozniej smazy sie je na malej ilosci oleju czy duzej ?

2) Prosze o przepis na zrobienie nalesnikow o zielonkawym kolorze-czy miesza sie ciasto ze szpinakiem czy cos innego mozna dolozyc?

3) Pomysly Wasze na ciekawe nadzienia

Ja smażę bez oleju 🙂 Ale mam bardzo dobrą patelnię 😉 Na której niczego nie trzeba aby usmażyć naleśniki.

Naleśniki zielone robi się ze szpinakiem. Jesli chcesz aby ciasto było zielone to dodajesz trochę szpinaku. Chociaż sama wolę szpinak w nadzieniu.
    http://www.przepisy.pl/przepis/nalesniki-ze-szpinakiem-1
    Pomysły na ciekawe nadzienia to
    szpinka
    mięsko mielone z fasolą
    szpinak plus ser feta
    szpinak plus ricotta

lindseyfox
    Participant

Czy wiesz coś na temat titan gel[/url] ?

Nyantek
    Członek

Bardzo fajny przepis, spróbuje dziś go jako opcję na obiad, dzięki!

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.