Strona główna Działy Hyde Park Prezent na chrzest

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    laska
    Participant

Cześć. Moja koleżanka poprosiła mnie na chrzestną dla swojego dziecka. Nie mam pomysłu, co kupić maluszkowi, albo rodzicom. Myślałam o łańcuszku, albo obrazu. Sama do końca nie jestem pewna.
    Znacie jakieś miejsca w sieci, gdzie znajdę ciekawe pomysły na prezent w dobrej cenie?

kotek3
    Participant

Aco powiesz na taki prezent jak np fotelik samochodowy ? Bardzo praktyczny i pożyteczny prezent, rodzice napewno ucieszyli by się z takiego prezentu a jednocześnie mogła byś ich odciążyć. Moja siostra taki model kupiłą dla swojego dziecka nie dawno maxi cosi tobi Moim zdaniem taki prezent to strzał w dziesiątkę.

marzenus82
    Członek

Ja jestem zdania, że w takich tematach warto popytać znajomych. Oni zawsze potrafią dobrze doradzić 😉

Frodo1988
    Participant

Fotelik samochodowy swoją drogą, ale do tego albo poświęcony medalik z Maryją albo ikonę patronki dziecka.

pajko
    Członek

Wydaje mi się, że lepiej byłoby dać pieniądze.

biopreparaty do ścieków[/url]

THC
    Członek

Fotelik samochodowy trzeba dopasować do dziecka i samochodu, więc to nie jest dobry pomysł na chrzest. Najlepiej jakieś ciuszki.

Silitari32
    Członek

Osobiście kupowałam najpierw złoty łańcuszek z malutkim wisiorkiem a później właśnie ciuszki. Dziś myślę, że najlepiej na początku zapytać o to rodziców.

mocn88
    Członek

Ja jestem tego samego zdania co poprzednik.

archiwizacja danych w chmurze

nomorimales34
    Członek

Jakąś zabakwe polecam 🙂
    —–
    I recommend link

Crafik22
    Participant

Super zabawką jest arka noego z fisher price

mirko23
    Członek

Chyba wystarczy medalik albo krzyżyk… Nie ma sensu dawać zbyt wielu prezentów.

MydelkoFa
    Członek

Myślę, że najlepiej dać pieniądze, już rodzice kupią co potrzeba.

nataliaala
    Participant

Pieniądze to najlepszy pomysł na prezent. Szczegolnie jeśli nie jesteśmy chrzestnymi, a jedynie jesteśmy zaproszeni jako goście 🙂

Ewentualnie można zatanowić sie nad jakimś drobiazgiem. Nad podarowaniem ładnego pudełka czekoladek. Ewentualnie złotego łańcuszka z medalikiem. Jeśli nie chcemy dawać samej kasy ale chcemy dać coś od siebie dodatkowo.
    https://www.eoborniki.pl/zycie-i-styl/rone/8117-kreatywne-czekoladowe-upominki.html

Blackie
    Participant

Ciuszki lub medalik, a więc coś popularnego. Taki prezent powinien być na lata, ewentualnie co oczywiste być przydatny.

_aneczka_
    Participant

Internet może być ciekawym i kreatywnym źródłem wiedzy. Możesz spróbować poszukać czegoś poprzez wyszukiwarkę.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.