Strona główna Działy Hyde Park Preca za granicą

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zochany
    Członek

Witam
    Nie mogę znaleźć dobrej pracy w Angli;/
    Myślę nad wyjazdem do Niemiec do pracy jako opiekunka dla osób starszych. Szukam sprawdzonej agnacji, która zaoferuje mi dobre wynagrodzenie i stabilne zatrudnienie. Możecie coś poleci?

twix
    Participant

nie możesz znaleźć dobrej pracy?
    W sumie wyjazd do Niemiec i praca jako opiekunka do osób starszych to brzmi ambitnie.

cortex
    Participant

Trzeba szukać. Nie ma innej rady.

madonna
    Participant

Ja się niestety kompletnie na tym nie znam… Nie jestem w stanie pomóc…

100krotka
    Participant

Popytaj wśród swoich znajomych 🙂 To może być naprawdę bardzo dobre źródło wiedzy 🙂

Maciek8945
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    100krotka wrote:

Popytaj wśród swoich znajomych 🙂 To może być naprawdę bardzo dobre źródło wiedzy 🙂

Poczta pantoflowa? Owszem, chociaż to w dużej mierze zależy też od tego kogo znasz.

MarIianna32
    Członek

Coraz więcej młodych ucieka za granicę gdyż stawki w naszym kraju są niskie w porównaniu do życia. Ja osobiście pracowałam w Niemczech jako sprzątaczka.

____

plakaty[/URL]

_nieznajoma_
    Participant

Ja niestety kompletnie nie jestem w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc… Nie mam zbyt obszernej wiedzy…

Leonard44
    Participant

Fajnie 🙂 Dzięki za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym 🙂 Z całą pewnością mi się przydadzą 🙂

Magiet32
    Participant

Warto zgłosić się do agencji pracy i tam znaleźć odpowiednią ofertę. Tylko one zapewnią nam bezpieczeństwo oraz jasność jeśli chodzi o warunki pracy.

________

sprężarki śrubowe

titus24
    Członek

No myślę, że to jest zdecydowanie dobra sprawa !

Izejda32
    Participant

Sama pracowałam jako opiekunka do osób starszych i ceniłam sobie tą pracę. Warto trafić na porządną firmę, która pokieruje dalej.

________

Smileline

okularnicaa
    Członek

lepiej poszukać samemu, nie z agencji

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.