Strona główna Działy Hyde Park Jaki telefon możecie polecić?

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    macissrew
    Participant

Ja mam LG G6 i jestem bardzo zadowolony – funkcjonalny i bardzo duża rozdzielczość ekranu oraz 8MP aparat przedni 🙂

BAQ-azi
    Participant

Ja polecam smartfony od Samsunga. Najlepiej wersję S6/7, bardzo dobra cena w stosunku do możliwości.

Natalii
    Członek

Ja polecam HTC mam już od 2 lat telefon i działa bez zarzutu, tylko aparat mógłby mieć lepszy 🙂

jungles
    Participant

Zdecydowanie polecam Samsungi. Ogromny wybór, przy tym większość modeli zdecydowanie godna polecenia.

Aneczka2222
    Participant

Teraz Xiaomi są bardzo fajną alternatywą. Płacisz za sprzęt, nie za markę.

wronakamila
    Członek

To prawda.

przygarbiop
    Członek

Polecam LG G4 ❗

Giggs
    Participant

Jeśli o mnie chodzi to zdecydowałbym się po protu na Iphone. Z firmą Apple jestem związany już trochę lat i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem, dodatkowo ostatnio znalazłem bardzo fajny portal z nowinkami technologicznymi gdzie proponowane są aplikacje na IOS – tutaj link https://mobileclick.pl/kategoria/aplikacje/ios/ . Szczerze o wielu z nich nie miałem pojęcia, a naprawdę okazały się bardzo przydatne i pomocne w codziennych czynnościach 😉

Marina
    Członek

Jak dla mnie jedynymi z ciekawszych smartfonów dostępnych obecnie na rynku są Sony[/url] Xperia. Lubię japońskie urządzenia, zwłaszcza elektronikę, gdyż jest na ogół niezawodna w przeciwieństwie do tzw. "chińszczyzny".

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.