Strona główna Działy Hyde Park Za bekon do więzienia

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Adela
    Participant

Witajcie,

01 listopada dwóch Polaków zostało skazanych

http://maciej-np.blogspot.com/2016/11/bekon-nowa-bron-masowego-razenia.html

uzasadnienie – obraza uczuć religijnych i niewłaściwe zachowanie w meczecie.

A za kamienie, podpalenia i niewłaściwe zachowania względem kobiet jest więcej tolerancji.

Pozdrawiam

janax
    Participant

Z piciem , jak z psaniem — cza umić — . Nie rozumiem skąd to oburzenie . Wszędzie wsadzają za obraze uczuć religijnych , a nad Wisłą , po dojściu do władzy tatusia — rydzyka — zwłaszcza . Można załapać sie nawet na dwa latka utrwalania wiary katolickiej . O innych przejawach — tolerancyjności– nad Wisłą pisał nie będę , wystarczy trochę poczytać .

jetfan
    Participant

Ot ciekawie piszesz janax, rozwin temat bo nie podales linku gdzie mozna poczytac.
    Jak ci wiara katolicka nie pasuje to przejdz na islam, przeciez nikt ci tego nie zabroni.

janax
    Participant

Widzę że do pisania , picia , trzeba dodać jeszcze czytanie ze zrozumieniem 😀 . Ja nie piszę co mnie pasuje , a co nie , pisze tylko , że ci którym to nie pasuje ( obrażają uczucia religijne ) mogą trafić do pierdla nawet na dwa latka , i tam sabie utrwalą wiarę katolicką czytaj , nie będa więcej tego robić . A co do tolerancyjności ludu zamieszkałego nad Wisłą , to chyba nie potrzeba żadnych linków 😀 , no chyba że Ty wszystkie wiadomości czerpiesz właśnie z nich . Ale podam przyklad z ostatnich dni CZRNY MARSZ , , myślę ze wiesz o czym piszę 🙂 . To wszystko było do Jaftfana

janax
    Participant

Sorki , do Jetfana 🙂

janax
    Participant

Żeby nie było kłopotu ze zrozumieniem 🙂 muszę wyjaśnić , że to nie CZRNY MARSZ był przejawem nietolerancyjności , tylko wszystko PO . Min . komentarze tzw "niezależnych" dziennikarzy , z których aż bił po oczach "szacunek" do kobiet 🙂 O stronie kościoła i strony elit politycznych jedynie słusznej władzy szkoda pisać . Uff . 🙂

jetfan
    Participant

Tekstu duzo, tresci malo, kolego prawisz moraly a sam piszesz taki belkot ze ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.

janax
    Participant

Widzę że ciężko 😀 . Może napisze to co już napsałem — za obrazę uczuć religijnych wsadzają na całym świecie , teraz jasne ??? . Chyba nie bardzo wiesz co to jest morał . Pokaż mi choc jeden który napisałem . Czytanie trudna rzecz .

Adela
    Participant

Moim zdaniem niestety nie wszędzie jest tak samo. Granica tolerancji jest ustawiona w innym miejscu dla Muzułmanina, a w innym miejscu dla np. Polaka.
    Porównajmy różne wybryki i kary stosowane za nie. Czyżby na pewno odpowiedzialność za własne czyny jest równo mierzona?

janax
    Participant

Gdybym był złośliwy , to napisałbym daj jakiegoś linka na potwierdzenie swojej tezy , ale nie jestem 🙂 Zgadzam sie całkowicie jeżeli chodzi o granicę tolerancji . Bo wg prawa wszyscy "podobno" są równi , tylko że wybiórcze stosowanie tego prawa w stosunku do różnych osób to już całkiem inna para butów . No i tyle 🙂

jetfan
    Participant

@ janax
    1."Z piciem , jak z psaniem — cza umić "
    2."O innych przejawach — tolerancyjności– nad Wisłą pisał nie będę"
    3. "Widzę że do pisania , picia , trzeba dodać jeszcze czytanie ze zrozumieniem"

Link o tolerancyjnosci CZARNEGO MARSZU :

jetfan
    Participant

’Wypier****c spod pomnika" to jedno z ich pokojowych hasel.

jetfan
    Participant

Ups zapomnialem dodac wyjasnienie:
    Morał – uwaga, nauka umoralniająca… Ma postać zwięzłego, abstrakcyjnego sądu, zakazu lub nakazu. Morał wysłowiony mieści się zwykle na końcu utworu (gr. epimythion); czasami stanowi także formułę początkową wypowiedzi (gr. promythion).

janax
    Participant

Z piciem jak z pisaniem , cza umić — komentarz o tych dwóch pijanych których zamknęli za rzucanie bekonem w stanie wskazującym
    O innych przejawach " tolerancyjności" nad Wisłą pisał nie będę — stwierdzenie oczywistej oczywistości , jak mawiał klasyk
    Widzę że do pisania , picia trzeba jeszcze dodać czytanie ze zrozumieniem . Podtrzymuję . A morał gdzie ?????

kroll449ss
    Participant

Eh, lepiej nie komentować takich sytuacji.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.