Strona główna Działy Hyde Park co byście zmienili w telewizji

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ella87
    Participant

Witam, tak jak w temacie powyżej czy jest coś co byście chcieli zmienić w tv (nadawanych programach)
    ja np wolałabym 2 kanały dla dzieci zamiast 10
    2 kanały muzyczne zamiast 10
    więcej programów przyrodniczych i historycznych. A tak poza tym to więcej programów jakie można prace chałupnicze wykonywać;
    kulinarnych niestety mamy już pod dostatkiem.

azkeel
    Participant

Telewizji nie ogladam juz 8 lat. Nie rozumiem jak w czasach w ktorych mozna wlaczyc sobie dowolny film/program/show o dowolnej tematyce i w dowolnym jezyku ktos wolalby ogladac cos co akurat leci w telewizji.

janax
    Participant

Ja bym zmienił prezesa , tylko nie wiem o jakiej TV mowa ? 😀

poleman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    azkeel wrote:

Telewizji nie ogladam juz 8 lat. Nie rozumiem jak w czasach w ktorych mozna wlaczyc sobie dowolny film/program/show o dowolnej tematyce i w dowolnym jezyku ktos wolalby ogladac cos co akurat leci w telewizji.

Haha…jestem lepsze bo od ponad 15 lat nie ogladam tego badziewia 😛

miliwanili13
    Członek

telewizja jaką dziś znamy skończy jak telefony stacjonarne. Wygrają Netflixy itp.

zuza213
    Członek

więcej programów edukacyjnych, wartościowych i umożliwiających naukę czegoś nowego, a nie sama ukryta prawda wszędzie i o każdej porze dnia

kunegunda
    Participant

a ja bym zmienil kanal

deryt22
    Participant

Nie szkoda Wam czasu na ogladanie telewizji? Ja nie mam nawet telewizora w domu…

stefania33
    Członek

8)

tykov
    Członek

Też nie mam TV, szkoda mi czasu na to pudło.

plomak
    Członek

Ja też nie oglądam bo to strata czasu

dasmak
    Participant

Ja bym zmienił chyba wszystko

Giggs
    Participant

Moja odpowiedź będzie prosta – aby telewizja była idealna powinno lecieć w niej więcej nowszych filmów. Wydaje mi się, że da się to zrobić. Płacimy za telewizję, a jednak oglądamy w niej więcej reklam niż samych filmów i programów. Uwielbiam oglądać filmy i czytać blog na, którym znajduje recenzje i opinie o filmach i serialach http://okonawszystko.pl/jak-pobrac-film-z-fb/.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.