Strona główna Działy Hyde Park Telefony

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    krysia188
    Participant

Czy w ostatnim czasie nie zauważyliście albo nie mieliście wrażenia, że wasz tel jest na podsłuchu? za każdym razem jak się z kimś rozmawiam słyszę jakieś trzaski, przewalanie i nie słyszę nikogo po drugiej stronie a jak się wtedy irytuję na ten tel i mówię "dziadowski telefon" znów przez niego nic nie słychać to momentalnie włącza się pik i słychać tą drugą osobę niesamowicie dobrze. Co jest nie tak z tym telefonem?

Tubis79
    Participant

masz zepsuty telefon i tyle w temacie

Bluebill
    Participant

Raczej nic związanego z podsłuchem. Jeżeli ktoś chciałby faktycznie podsłuchiwać to byłby to tylko mikrofon, czyli nie mógłbyś słyszeć żadnych zakłóceń. Dodatkowo normalnie mógłbyś rozmawiać z inną osobę, bo w końcu co to za podsłuch skoro nie możesz prowadzić rozmowy?

Luna129
    Participant

Hej..ojojjoj ktos tu ma jakies szpiegowskie zapedy:)))nie jest na podsluchu tylko cos poprostu sie zepsulo i tyle moze glosnik?albo cos w tym stylu..

kunegunda
    Participant

krysia odwiedz lekarza 😯

deryt22
    Participant

Masakra, czemu by ktos mial Cie podsluchiwac? Po co ??? 😯

Frodo1988
    Participant

Massz chyba problem sam ze sobą a nie z telefonem.

dasmak
    Participant

Taaa też mi się tak wydaje

Giggs
    Participant

Osobiście nie miałem takiego wrażenia, ale swojego rodzaju "podsłuch" wykorzystałem na telefonie córki, która od pewnego czasu pisała z jakimś niby kolegom. O aplikacji do podsłuchu telefonu SpyOne dowiedziałem się z http://monitoringtelefonu.com.pl/blog-aplikacje-szpiegowskie/ i postanowiłem ją zainstalować na telefonie córki. I co się okazało? Że to jakiś stary chłop do niej wypisuje i wysyła niestosowne treści! Dzieciaki trzeba kontrolować, szczególnie te w wieku dojrzewania. Dlatego bardzo cenię sobie takie aplikacje jak SpyOne!

okularnicaa
    Członek

nigdy nie miałam takiego wrażenia

beskid1yy
    Participant

Nie sądzę by ktoś chciał słuchać naszych wszystkich rozmów telefonicznych.

onyksss
    Członek

nie zauważyłam nic podobnego

tpidk
    Członek

Troszkę mnie przeraziliście tym tematem…

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.