Strona główna › Działy › Hyde Park › płyty winylowe
Witam tak jak w temacie powyżej czy jeszcze gdzieś można kupić płyty winylowe? widziałam, że są na allegro i olx
Witam
Bez problemu znajdziesz plyty w second-hand shop albo na car boot jest tego zatrzesienie.
Pozdrawiam.
Byl sklep na New Briggate w centrum kiedys z duzym wyborem, ale nie wiem czy tam dalej jest.
polecam stronke discogs – ogolnoswiatowy second hand. Wiele sklepow jak i osob prywatnych wystawia releasy na sprzedaż.
widzę że coraz więcej osób wraca do winylu. To jest klimat.
Popytaj speców z tej dziedziny w ten sposób można sobie oszczędzić naprawdę całe mnóstwo problemów…
Ja myślę, że dobrym pomysłem może być poszperanie odpowiedzi na ten temat w Internecie. To się nawet dość dobrze sprawdza 🙂
W Skateshopach sa takie rzeczy.
Mi się wydaje, że warto w tym obszarze tematycznym popytać znajomych… To się naprawdę dość dobrze sprawdza 🙂
Niezwykle przydatne są te informacje 🙂 Wielkie dzięki 🙂
Na winyle regularnie są promocje w Biedronce i chyba Lidlu, więc ktoś znajomy może zakupić w PL i przesłać :)[/url]
Ostatnio coś winyle stały się popularne.
Najlepsze miejsca to pchli targ i inne "ryneczki" spod ciemnej gwiazdy, a że winyl teraz wraca, to jest tego coraz więcej.
Ja w takich sprawach staram się radzić znajomych. Bardzo często wychodzą z tego świetne sytuacje 🙂