Strona główna Działy Hyde Park płyty winylowe

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nata219
    Członek

Witam tak jak w temacie powyżej czy jeszcze gdzieś można kupić płyty winylowe? widziałam, że są na allegro i olx

Krzysztof
    Participant

Witam

Bez problemu znajdziesz plyty w second-hand shop albo na car boot jest tego zatrzesienie.

Pozdrawiam.

zielony
    Członek

Byl sklep na New Briggate w centrum kiedys z duzym wyborem, ale nie wiem czy tam dalej jest.

bonn
    Participant

polecam stronke discogs – ogolnoswiatowy second hand. Wiele sklepow jak i osob prywatnych wystawia releasy na sprzedaż.

martines
    Członek

widzę że coraz więcej osób wraca do winylu. To jest klimat.

mattdvv7
    Członek

Popytaj speców z tej dziedziny w ten sposób można sobie oszczędzić naprawdę całe mnóstwo problemów…

zabroszka
    Członek

Ja myślę, że dobrym pomysłem może być poszperanie odpowiedzi na ten temat w Internecie. To się nawet dość dobrze sprawdza 🙂

bartek152
    Participant

W Skateshopach sa takie rzeczy.

basiadiho
    Participant

Mi się wydaje, że warto w tym obszarze tematycznym popytać znajomych… To się naprawdę dość dobrze sprawdza 🙂

Leonard44
    Participant

Niezwykle przydatne są te informacje 🙂 Wielkie dzięki 🙂

Bilotto
    Participant

Na winyle regularnie są promocje w Biedronce i chyba Lidlu, więc ktoś znajomy może zakupić w PL i przesłać :)[/url]

AkukuBernard
    Participant

Ostatnio coś winyle stały się popularne.

Rupi99
    Członek

Najlepsze miejsca to pchli targ i inne "ryneczki" spod ciemnej gwiazdy, a że winyl teraz wraca, to jest tego coraz więcej.

Xman44
    Członek

Ja w takich sprawach staram się radzić znajomych. Bardzo często wychodzą z tego świetne sytuacje 🙂

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.