Dziewczyny, wiecie, że nie trzeba wydawać pieniędzy na kremy przeciwzmarszczkowe? Szkoda pieniędzy. Lepiej zadbać o swoje zdrowie 🙂 Ja mam 35 lat, nigdy nie stosowałam kremów przeciwzmarszczkowych, a wyglądam na 10 lat młodszą niż jestem 🙂 I to od zawsze mówią mi wszyscy, że wyglądam na co najmniej 8 – 10 lat młodszą od siebie.
Na pewno chciałybyście wiedzieć, jak ja to zrobiłam 😆 Nigdy nie paliłam papierosów ani cygar, itd. Nadal tego nie robię. Nigdy nie brałam narkotyków i nadal tego nie robię. Jeśli piję alkohol to rzadko i z umiarem i kaca nie miewam. Nie piję kawy, herbaty, napojów gazowanych, napojów energetyzujących. Piję za to ziółka takie jak między innymi pokrzywa i mięta, które doskonale usuwają toksyny z organizmu, a brak toksyn w organizmie to zdrowie, ładne cera i mnóstwo innych korzyści (np. skuteczne odchudzanie). Piję odpowiednią ilość wody, bo dobrze nawodniony organizm młodnieje sam od siebie. Staram się zdrowo odżywiać i zażywać dużo ruchu codziennie. Tylko od poniedziałku do piątku robię 21 mil pieszo. No i ćwiczę twarz i szyję. Dzięki temu moja skóra jest ładnie napięta, drugi podróbek mi nie grozi 🙂 I pamiętajcie Dziewczyny – nie wydaję ani pensa na kremy przeciwzmarszczkowe 🙂