Strona główna Działy Hyde Park adwords

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Leon
    Participant

Korzystacie z adwords[/url]?
    taka forma reklamy wydaje się Wam atrakcyjna? Już inwestowaliście w to pieniądze? Zamierzacie?

protas
    Członek

Myślę, że to dobry pomysł nawet dla małych biznesów. Ale powinien to robić ktoś, kto zna się na rzeczy.

emilook
    Participant

Adwords to świetna usługa, jeżeli prowadzisz jakiś lokalny biznes czy małą firmę to bardzo dobrym pomysłem jest wygospodarowanie jakichś pieniędzy, żeby byś chociaż widocznym dla lokalnych klientów. Działa znakomicie! Jak masz jakieś pytania to pisz na priv.

PatykSocha
    Członek

Na pewno warto! Sam korzystam i faktycznie widzę dużą poprawę w sprzedaży!

bukowska34
    Participant

Według mnie taka reklama jest dobra, gdy chcemy szybko zwiększyć sprzedaż i zdobyć nowych klientów, ale trzeb też budować pozytywny wizerunek firmy w sieci. W tym przypadku sprawdzą się takie działania jak marketing treści albo marketing mobilny. Nasz sklep internetowy korzysta na przykład z platformy Serwersms, która nie tylko umożliwia szybką komunikację z klientem, ale również znacznie usprawnia pracę.

Derka
    Participant

Linki sponsorowane potrafią wypromować od razu stronę na bardzo trudne ogólne frazy np. terminale płatnicze. Wystarczy zaoferować odpowiednią stawkę za kliknięcie.

hellenkaq
    Participant

Zalezy….. W wielu przypadkach jest to polecana sposoba reklamowania swojej firmy. Warto jest jednak zorientować się czy rzeczywiście coś takiego nam pomoże. Czasami warto byłoby dać zadanie opracowania takiego marketingu porządnej firmie…. Dzięki temu bęziemy wiezielize będzie to skuteczne….

Inne sposoby reklamy to:
    fan page na facebooku
    reklama na forach
    czy też pozycjonowanie

Strona główna

cortex
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    protas wrote:

Myślę, że to dobry pomysł nawet dla małych biznesów. Ale powinien to robić ktoś, kto zna się na rzeczy.

To jest bardzo dobra uwaga. Nieodpowiednia osoba zaszkodzi zamiast pomóc.

Frodo1988
    Participant

Pewnie, że warto.

muus
    Członek

Oczywiście, że tak. Ja akurat mam wdrożone kampanie Adwords z AdWordsgroup[/url] i odnoszą one naprawdę wielki sukces. Zyskuję z miesiąca na miesiąc coraz to nowych klientów, sklep prosperuje bardzo dobrze 🙂

Wszystko zalezy od branzy.
    Ja dostawałem swego czasu (na poczatku) mnóstwo telefonów od marketingowców którzy chcieli promowac moją strone i biznes w postaci tych reklam sponsorowanych na Google. Ale nikt nie był w stanie zagwarantowac czegoś na poziomie, co by do mnie przemówiło. Dobrzy byli jednak w deskrydetowaniu i zniechecaniu do AdWords…
    Osobiście odpaliłem sobie o ile dobrze pamiętam jedna kampanię na krótko.
    Trudno ocenić skuteczność, ale więcej klientów dzwoniło z reklam i ogłoszeń na jakchs portalach czy tez wizytówek, ewentualnie z polecenia…

Wszyscy marketingowcy zostali wysłani na drzewo dlatego że stosowali zbyt agresywny marketing – byli upierdliwi.
    AdWords ma ta zalete ze wszystko mamy pod kontrolą, czas trwania, kampanii, srodki jakie chcemy na nią przeznaczyć.

Ale tak jak ktoś powiedział, trzeba kreować swój wizerunek głównie w mediach społecznościowych, itp. dlatego że algorytmy pozycjonowania Google sie zmieniaja. Z bólem serca trzeba było się przywitac z platformami typu facebook, tweeter i inne badziewia…

Brummie
    Participant

Spróbować zawsze warto, ale szybko trzeba sobie skalkulować czy kliki mają dobrą konwersję czy są to po prostu puste wejścia.

yola939
    Członek

Brzmi sensownie. Muszę sprawdzić jak to wygląda u mnie,

jacekadamski21
    Participant

Dobra opcja wg. mnie to spróbować wypozycjonować swoją stronkę na jakieś konkretne frazy w gogle, może okazać się, że uda się to dużo mniejszym kosztem jednorazowym niż płacenie co miesiąc za adwordsy…

julek21
    Participant

Sztuka tylko znaleźć odpowiednie frazy. Nie wszystkie są oczywiste.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.