Strona główna Działy Hyde Park Egzekucja sądowa

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    alicja217
    Participant

Cześć moich klientów odmawia dobrowolnej spłaty zobowiązań, kwoty są niemałe, a sama nie mogę sobie z tym poradzić. Poszukuję więc kancelarii, która mi pomoże z dłużnikami. Jestem z Wrocławia, chciałabym więc ażeby i Kancelaria była z miasta Wrocław i to ona przeprowadzi egzekucja sądowa[/url][ . Czy możecie mi polecić dobrą, solidną firmą, która zajmuje się tego typu problemami. Chciałabym oddać sprawę w ręce doświadczonych prawników i mieć pewność, że egzekucja sądowa przebiegnie pomyślnie. Póki co najlepiej wypada kancelaria AIF. Czy korzystaliście z ich usług? Jeśli tak proszę napiszcie jak poszło. Jeśli znacie inna dobra kancelarię to piszcie. Pozdrawiam 🙂

Witam.
    Z całą stanowczością moge odradzić kancelarię AIF.
    Jeśli chodzi o poszukiwania kancelarii to proszę poszukac w internecie albo na forach. Kancelaria AIF nie ma dobrej opinii. Mało tego pracownicy lub wlaściciele tej kancelarii uciekają się do niezbyt wyrafinowanych technik manipulacyjnych bądź marketingowych umieszczając posty na wszelkich dostepnych forach w Internecie. Nie ważne jesto to czy jest to za granicą czy na drugim końcu Polski, zawsze pytają o najlepsza kancelarię niby poszukując kogoś z Wrocławia. A póżniej niepostrzezenie informują nas że tak naprawdę używają własnej kancelarii (AIF).

Pozdrawiam Pani Alicjo.
    Rozumiem że to z polecenia szefa/szefowej zajmuje się pani takimi prowokacjami reklamującymi 😉

hammerek
    Participant

Zgadzam się z przedmówcą i dodaję, że większość firm windykacyjnych to partacze i naciągacze. Windykować można samodzielnie, napisanie wniosku egzekucyjnego do komornika a wcześniej uzyskanie sądowego nakazu zapłaty, to pikuś.

kacperro1
    Participant

Ale użeranie się z dłużnikami to już nie pikuś. Trzeba znaleźć kancelarią prawną zajmującą się windykacją należności (nie firmę windykacyjną) i wtedy po kłopocie 😉

hammerek
    Participant

Kancelarie prawne nie użerają się z dłużnikami. prowadzą sprawę w sądzie i to wszystko.

JankoPl
    Participant

Dokładnie. Idź do kancelarii i jej zleć windykację. I wcale nie jest tak, że oni dążą do pójścia do sądu. Najczęściej wystarcza pismo lub uprzejmy telefon od adwokata informujący o skutkach prawnych długu. Ja od kilku lat korzystam z kancelarii mec. Dariusza Staniszewskiego. Ale masz sporo kancelarii, które świadczą takie usługi i spokojnie możesz coś wybrać. Coś co pasuje Ci zarówno pod kątem zakresu, jak i ceny.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.