Strona główna Działy Erystyka Promocja gejostwa w Leeds

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Jestem bardzo zdziwiony tym co ostatnio sie dzieje w Leeds.
    Jest istna promocja gejostwa na ulicach. W sobote byly tance panow poprzebieranych za kobiety w Trinity Shopping Centre, oprocz tego wszedzie teczowej flagi rozdaja i inne upominki. A gdzie wartosci rodzinne?
    Niestety moja niespelna dwuletnia coreczka musi to wszysko ogladac i niewiadomo co ona sobie tam mysli w malej glowce. Przeciez ta sliczna istotka powstala z polaczenia kobiety i mezczyzny, to co tu promowac? Ze ktos wali kogos innego w d*** ? W czym to byc dumnym, ze jest sie niepelnosprawnym aby zalozyc rodzine? Dzisiaj jak i wczoraj promuje wartosci rodzinne bo to jest skandal.
    Przeciez to jest wstyd bycie gejem. Dlaczego w szkolach sie z nich dzieci smieja? No bo widza ze cos nie tak. Przeciez pamietam za czasow szkolnych ten co "zaliczyl" fajna laske byl bohaterem w gronie kolegow, a jakby ktos zaliczyl chlopaka to bylby tematem do smiechu i zartu.
    Moze za chwile na ulicach Leeds pojawia sie niepelnosprawni na wozkach inwalidzkich i beda mowic jacy to oni sa dumni ze swojej niepolnosprawnosci?
    Nie mam absolutnie nic do gejow i lesbijek, bo kazdy mam prawo do wlasnego zycia , ale szczycic sie tym i byc dumnym? Ja sie pytam z czego?

rickyBF
    Członek

SWIETNY TEMAT!
    MNIE TEZ TO STRASZNIE DRAZNI. CI LUDZIE MAJA JAKIES ODCHYLY OD NORMY SPOLECZNEJ, MAJA Z GLOWA, NAJLEPIEJ TO ICH JAJAMI OBRZUCAC. ICH WARTOSCI NIE MAJA NIC WSPOLNEGO Z WARTOSCIAMI CHRZESCIJANSKIMI. SZKODA MI TWOJEJ CORECZKI, PYTANIE JA ONI SPOWODUJA POCZECIE DZIECKA? CHYBA TYLKO KRETA Z TYLU. BO JAK TAKI JEDEN WYJDZIE TO SIE KRET WYSLIZNIE I PROSTO DO KLOPA. ONI SA OBRZYDLIWI. SWINTUCHY

crally
    Participant

Hahaha, chyba zly kraj wybraliscie na emigracje.
    XXI wiek, kazdy jest rowny i ma prawo to okazywac. Zawsze mozna wrocic na Podkarpacie 😀

rickyBF
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    crally wrote:

XXI wiek, kazdy jest rowny i ma prawo to okazywac. Zawsze mozna wrocic na Podkarpacie 😀

JAKI ZLY KRAJ? ANGLIA TO DOBRY KRAJ. PROBLEM W TYM ZE TU GEJOSTWO JEST W MODZIE I NIEDLUGO ANGOLE NIE BEDA MIELI SIE JAK ROZMNAZAC. TEN NAROD WYGINIE

rickyBF
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    crally wrote:

MIALEM KIEDYS KUMPLA KTORY W POLSCE MIAL DZIEWCZYNY, PO PRZYJEZDZIE DO UK SPEDALIL SIE BO ZASZCZEPIONO U NIEGO MYSL GEJOWSKA I TERAZ SPOTYKA SIE Z CHLOPAKAMI. MASAKRA

Basia85
    Participant

rickyBF wrote:

crally wrote:

MIALEM KIEDYS KUMPLA KTORY W POLSCE MIAL DZIEWCZYNY, PO PRZYJEZDZIE DO UK SPEDALIL SIE BO ZASZCZEPIONO U NIEGO MYSL GEJOWSKA I TERAZ SPOTYKA SIE Z CHLOPAKAMI. MASAKRA[/quote]

No ja tez mialam takiego kumpla w szkole sredniej. Zawsze widywany byl z dziewczynami w Polsce, a teraz jest w UK i widywany jest z kolesiami? A dlaczego? bo ten kraj tak powoduje ze wszyscy zdrowi seksualnie nagle dostaja na leb i zaczynaja spotykac sie z osobnikami tej samej plci.
    Nie pamietam aby u mnie w szkole podstawowej lub liceum w Polsce byli jacys geje lub lesbijki. Tutaj to sie staje takie modne. Jest moda na gejostwo i ludzie do tego ciagna. taka prawda.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.