Strona główna Działy Prawo Szukam prawnika znającego się na prawie pracy

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Tubis79
    Participant

Szukam prawnika znającego się na prawie pracy z Leeds lub okolicy. Najlepiej polaka.
    CZekam na info na priv

pozdrawiam

PolskiPrawnikKZ
    Członek

Witam,

Polecam kancelarie Ramsdens Solicitors, gdyz pracuje tam polski prawnik, Pani Kasia. Maja biura w calym West Yorkshire.

Pozdrawiam

albiniasma
    Participant

hej

annakow
    Participant

Ja też szukałam polskiego prawnika w UK, ale powiem ci, że ciężko z tym. Poszłam do anglika to mnie wyśmiał i powiedział, że moja sprawa to głupotka i nie powinnam marnować jego cennego czasu. W Polsce mam swojego sprawdzonego adwokata, pana Cejrowskiego, ma kancelarię w mojej miejscowości rodzinnej (Tczew) i w Starogardzie, jest bardzo zaangażowany w swoją pracę, coś niesamowitego. Znaleźć takiego adwokata, który naprawdę robi to, bo to kocha graniczy z cudem. W Polsce mam, ale w UK nadal szukam kogoś odpowiedniego. Już raz załatwiałam sprawę u pana Cejrowskiego mimo, że musiałam przylecieć z Leeds, ale kurczę, jak chce się wszystko sprawnie załatwić, to innego adwokata nie ma co szukać

APJ
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    annakow wrote:

Ja też szukałam polskiego prawnika w UK, ale powiem ci, że ciężko z tym. Poszłam do anglika to mnie wyśmiał i powiedział, że moja sprawa to głupotka i nie powinnam marnować jego cennego czasu. W Polsce mam swojego sprawdzonego adwokata, pana Cejrowskiego, ma kancelarię w mojej miejscowości rodzinnej (Tczew) i w Starogardzie, jest bardzo zaangażowany w swoją pracę, coś niesamowitego. Znaleźć takiego adwokata, który naprawdę robi to, bo to kocha graniczy z cudem. W Polsce mam, ale w UK nadal szukam kogoś odpowiedniego. Już raz załatwiałam sprawę u pana Cejrowskiego mimo, że musiałam przylecieć z Leeds, ale kurczę, jak chce się wszystko sprawnie załatwić, to innego adwokata nie ma co szukać

Dzien dobry, oferuje darmowe porady z kazdego zakresu prawa (na terenie UK) wiec zapraszam do kontaktu 01621856204.
    Pozdrawiam.

pikaaa
    Członek

Śmiało możesz spróbować w kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak w Gliwicach, mają bardzo doświadczona kadrę. Sporo się o nich mówi u mnie w okolicy, ceny może i maja dość wysokie ale robią robotę. Moją znajomą wybronili w sadzie podczas sprawy z jej pracodawcą, została niesłusznie zwolniona, a dzięki nim otrzymała spore odszkodowanie.

lulka
    Participant

Skontaktuj się z kancelarią https://najlepszy-prawnik.pl/radca-prawny/poznan/ Specjalizuje się w wielu dziedzinach prawa i z pewnością doradzi i pomoże. Teraz ciężko znaleźć adwokata, który faktycznie angażuje się w swoją pracę, większość kładzie nacisk na zysk ale tutaj prawnik zna się na tym co robi i zawdzięcza to swojemu doświadczeniu przez wiele specjalizacji. Już dwa razy mi pomagał w mniejszych i w większych sprawach i zawsze mi wszystko wyjaśni żebym wiedziała na czym stoję.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.