Strona główna Działy Hyde Park Skradziono rower – Nagroda za pomoc w znalezieniu

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    azkeel
    Participant

We wtorek drugiego sierpnia skradziono mi w centrum Leeds rower. Za pomoc w odzyskaniu nagroda.

Rower to Cannondale Quick CX3 czarny z jaskrawo zielonymi napisami. Rower nie ma zamontowanych swiatel odblaskowych ani na kierownicy ani pod siodelkiem.

Z gory dziekuje za pomoc.

[img:52c3cb64ca]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_57a1d32c4f7001158.jpg[/img:52c3cb64ca]

Witam.
    Czy rower był jakos oznakowany dodatkowo?
    Czy to wersja standardowa czy jest w nim coś nietypowego? Nietypowe rowery albo składane na zamówienie dużo trudniej jest sprzedać później.
    Wiadomo… warto zerkac co jakiś czas na ebay, gumtree i inne portale z ogłoszeniami, może jakies giełdy.
    Przy rowerze o takiej wartości warto nawet GPS zamontować.
    Proponuję też dac informacje na grupach na fb bo ta strona zasięg ma bardzo mały w porównaniu do grup z ogłoszeniami na fb.

Miejmy nadzieję że sie znajdzie.

Pozdrawiam

azkeel
    Participant

Hej.

Rower jest dosyc charakterystyczny i nietypowy. Znak szczegolnch brak. GPS zamowilem w dzien kradziezy, zamowienie skasowalem. Ogolnie prezent urodzinowy ktory mialem tylko 3 dni.

Mam ustawione powiadomienia na ebay i gumtree. Grupy facebook plus znajomi w West Yorks. Wiem ze szanse odzyskania sa niskie ale probowac nie boli 🙂

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.