Strona główna Działy Babski kącik Siatkowka w Beeston

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Allecto
    Participant

Czesc dziewczyny,

Razem z przyjaciolka szukamy chetnych dziewczyn do wspolnych meczy siatkowki w Cross Flatts Park/ Beeston. Z gory zaznacze ze jestesmy amatorkami i w siatkowke nie gralysmy od czasow szkolnych. Dokladne godziny i dni sa do ustalenia, dopasujemy sie do wiekszosci ( jezeli zglosza sie jakies chetne 😆 ) Chcemy spedzic czas aktywnie + poznac nowe osoby wiec jezeli jestes zainteresomana tym samym nie krepuj sie i wyslij mi prywatna wiadomosc 🙂

Allecto
    Participant

W dalszym ciagu szukamy chetnych do siatkowki +(kawy, plotek itp) Mamy pewne zainteresowane wiec jak cos piszcie na priv 🙂

nazrin
    Członek

Hej, za niedługo wylatuje do UK i chodzi mi po głowie jedno, mogłoby się wydawać nie istotne pytanie mianowicie czy na wyspach da się dostać galaretki Jolly Baby? Strasznie je uwielbiam i są zdecydowanie moją ulubioną przekąską. Domyślam się że istnieją jakieś polskie sklepy z naszymi produktami ale czy da się tam znaleźć rzeczone galaretki? Proszę dajcie znać
    [img:5806c4573c]https://islodycze.pl/media/catalog/product/cache/1/image/150x/6b9ffbf72458f4fd2d3cb995d92e8889/z/r/zrzut_ekranu_2017-10-16_o_11.41.20.png[/img:5806c4573c]

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.