Strona główna Działy Dziecko mamy z Leeds I Yeadon

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    delfincio
    Participant

Chetnie poznam mamy z Leeds I okolic na wspolne wypady z dzieciakami I na mala czarna:)
    Mam dwoch synow 3.5 lat I 12 miesiecy:)

Pozdrawiam

Basia85
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    delfincio wrote:

Chetnie poznam mamy z Leeds I okolic na wspolne wypady z dzieciakami I na mala czarna:)

Pozdrawiam

Witam. Ja tez mam synka 2 latka i mieszkam na Harehills, to pewnie niedaleko tak? Mozemy sie umowic na kawe kolo McDonalda. pozdrawiam Basia

rickyBF
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Basia85 wrote:

delfincio wrote:

Pozdrawiam

Witam. Ja tez mam synka 2 latka i mieszkam na Harehills, to pewnie niedaleko tak? Mozemy sie umowic na kawe kolo McDonalda. pozdrawiam Basia[/quote]

Nie, nie masz racji to sa 2 zupelnie odrebne dzielnice. Ale jak chcesz sie dostac z Harehills do Yeadon to musisz wsiasc w autobus 50 lub 49 dojechac do Centrum a potem jakims innym. Musisz kierowac sie w strone Leeds Bradford Airport.
    A swoja droga czy autorka tekstu nie pracuje czasami na recepcji w hotelu Marriott? Kumpela tam sprzata i mowila ze jest jedna Polka z Yeadon. raczej tam malo Polakow mieszka. Beeston, Harehills, Chapeltown, Armley, Bramley czy Holbeck sa oblegani przez polonie

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.