Strona główna Działy Hyde Park WYWOZ SMIECI.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    paaweel
    Członek

Mam pytanie do forumowiczow. Zmienilem dom i zostalo mi sporo mebli, ktore praktycznie nie nadaja sie do uzytku. Chcialbym je gdzies wywiezc, ale z tego co mi wiadomo nie wpuszczaja Vanow na skip tylko osobowki. Ja mam tego sporo i nie wiem jak sie tego pozbyc. Wiem, ze wielu Polakow pracuje na skipach. Moze ktos mi jest w stanie pomoc. Kolega ma Vana wiec z transportem nie ma problemu. Podaje moj tel. 07424137211 Dziekuje

majkicd
    Participant

ja miałem podobny problem … rozwiązanie obłędnie proste… podpowiedziała mi angielka, koleżanka, podejdź do najbliższego ciapatowego sklepiku z meblami albo używanymi sofami a oni sprzątną to.
    Ja dostałem jeszcze 50 funów 🙂

jmat
    Participant

Dokładnie, oni wszystko zbierają więc warto skorzystac 😀

paaweel
    Członek

Tylko, ze te meble naprawde do niczego sie nie nadaja, bo byly w piwnicy. Na poczatku nie bylo w niej wilgoci ale z czasem weszla wilgoc i te mebke nadaja sie tylko do wyrzucenie. A musialem je wziac aby oproznic stara chate. Wiec szukam miejsca aby sie tego pozbyc.

c4u
    Participant
    nitokris27
    Członek

zadzwon do council, zabiora za free

tysia99
    Członek

a nie nadają się do spalenia?

jmat
    Participant

Nie jestem pewien czy samemu można palić tego typu rzeczy, wątpie w sumie

popi09
    Członek

Jesli są drewniane a nie plastikowe to można

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.