Strona główna Działy Zdrowie Gdzie w Leeds znaleźć pracę jako freelancer?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    polakwanglii
    Członek

Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę znaleźć prace jako freelancer?

azkeel
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    polakwanglii wrote:

Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę znaleźć prace jako freelancer?

Z Twojego pytania wnioskuje, ze nie do konca rozumiesz co to jest freelancer. Najblizszym polskim odpowiednikiem bedzie zapewne samozatrudnienie z tym, ze freelance odnosi sie czesciej do prac kreatywnych. Mozesz zatem byc freelancerem jako fotograf, web designer, reporter, programista czy inne temu podobne. Jak sam zatem widzisz Twoje pytanie jest zbyt ogolne, zeby dalo sie na nie odpowiedziec.

Co bardziej mylace, zadales je w dziale Zdrowie. Nie jestem przekonany czy mozna znalezc prace jako freelance chirurg czy freelance doktor rodzinny. Moze bardziej freelance masazysta?

patykarl
    Członek

powiedz coś więcej, bo sam freelancer niewiele mówi, jakiego rodzaju zajęcia masz na myśli, w czym się specjalizujesz? konkrety?

Morso
    Członek

Myślę, że pewnie, chodzi o pracę na odległość bez konieczności 8h kieratu, telepracę. A szukać należy raczej a może przede wszystkim w necie.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.