Strona główna Działy Babski kącik Jesli czujesz sie zagubiona, masz klopoty w zwiazku Napisz.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wiki
    Członek

Hej oferta ta jest skierowana dla potrzebujacych wsparcia, porady lub poprostu pogadania. W swoim życiu przesylam wiele trudnych a nawet okrutnych chwil co sklonilo mnie do pracy nad soba, od wielu lat intenywnie interesuje sie emocjami, zwiazkami, swiadomoscia oraz innym dziedzinami zycia co pomoglo mi zrozumieć wiecej ludzi i wszechswiat. Udalo mi sie pomoc wielu znajomym dlatego postanowilam podzielic sie wiedza i doswiadczeniem z imnymi. Zapraszam do napisania, nie masz nic do stracenia a możesz tylko zyskac

twix
    Participant

ok, to czy wszechświat jest skończony czy nie? bo już sam naprawdę nie wiem, co zrobic? gdzie szukac odpowiedzi? kto to wie?

wiki
    Członek

A co Ci da odpowiedz na to pytanie? Jaki bedzie miała wpływ na Twoje zycie?

megi1804
    Członek

w tej chwili wybieram sie na urlop ale z mila checia po powrocie z Toba porozmawiam. pozdrawiam

wiki
    Członek

Megi zapraszam i zycze udanego urlopu

zlotarybka
    Członek

w tych czasach ludzie napawaja sie nieszczesciem innych ..
    wiec jaka ludzie maja miec ufnosc do kobiety ktora oglasza pomoc w internecie , skoro ” najblizszi przyjaciele” zawodza .

wiki
    Członek

Nie wiem kto sie napawal Twym nieszczesciem ale mnie prosze w to nie mieszac bo mnie nie znasz, nie po to zamiescilam post…Czasami nawet przyjaciele, rodzina zawodza natomiast to nie powod by skreslac Wszystkich ludzi. Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.