Strona główna Działy Praca Zarobki w Polsce

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Equick
    Participant

Zastanawiam się nad powrotem do kraju. Mam spore doświadczenie w takich branżach jak sprzedaż i obsługa klienta. Ile i gdzie jestem w stanie zarobić?

twix
    Participant

oczywiscie wszystko zależy.
    Ja zaczynałem od doradcy klienta w orange stawka 1700 zł + ok 500 bonus.
    po miesiącu zrezygnowałem. Ruszyłem z własna firma hydrauliczną – mam dwóch pracowników i jest na razie spoko. Branże najlepiej opłacalne to oczywiście budowlanka, informatyka, bankowość. Pracy jest dużo ale wymagane w wiekszości dobrych zawodów ukończone studia.
    Duże miasta przede wszystkim.

hellenkaq
    Participant

Też tak uważam, że w branżach doradztwa klienta można całkiem dobrze zrobi. Możliwości są spore. Bankowość np sprzedaż kredytów, ubezpieczenia czy leasignów. Biura nieruchomości – również.
    Poczytaj sobie takie opinie jak te tutaj http://franchising.pl/forum/3394/tecnocasa-praca-opinie/

Bukata
    Participant

i jakie wnioski? Wracasz? Ja zastanawiam się nad wyjazdem. Pracowałam przez lata jako Księgowa i znam dobrze angielski. Mam szanse znaleśc pracę w UK

———————–

Pracowałam jako Księgowa Wrocław [/url] teraz czas na Ksiegowa Londyn

flomaks
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hellenkaq wrote:

Też tak uważam, że w branżach doradztwa klienta można całkiem dobrze zrobi. Możliwości są spore. Bankowość np sprzedaż kredytów, ubezpieczenia czy leasignów. Biura nieruchomości – również.
    Poczytaj sobie takie opinie jak te tutaj http://franchising.pl/forum/3394/tecnocasa-praca-opinie/

Zarobić można, ale chyba nie na wschodzie PL tu nie ma czego szukać, chyba że minimum krajowego.
    Jeśli idzie o PL to średnie wynagrodzenie to około 1700-2000 zł na rękę (najczęstsza pensja) nie ma co patrzeć na średnią podawaną przez GUS bo to ściema

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

flomaks wrote:

hellenkaq wrote:

Zarobić można, ale chyba nie na wschodzie PL tu nie ma czego szukać, chyba że minimum krajowego.
    Jeśli idzie o PL to średnie wynagrodzenie to około 1700-2000 zł na rękę (najczęstsza pensja) nie ma co patrzeć na średnią podawaną przez GUS bo to ściema[/quote]

Mam 3 przyjaciol w Polsce. Jeden zarabia 6tys na reke, drugi 8tys a trzeci niecale 5tys, wiec nie pieprz banalow. W Polsce mozna niezle zarobic ale trzeba miec konkretny fach w reku

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

flomaks wrote:

hellenkaq wrote:

Jeśli idzie o PL to średnie wynagrodzenie to około 1700-2000 zł na rękę (najczęstsza pensja) nie ma co patrzeć na średnią podawaną przez GUS bo to ściema[/quote]

Czlowieku ty chyba telewizji nie ogladasz. Program 500+, minimalna stawka 12 PLN na godzine, wszystko dzieki pani Szydlo. Robi swietna robote i widac ze Polska idzie w bardzo dobrym kierunku. Bylem niedawno w POlsce na 5 miesiecy i ludzie sa zadowoleni z zarobkow. Moj tesc jest kierownikiem w firmie i zarabia 8 tys. Zarobki wiec gonia Europe

kamera
    Participant

fikolek wrote:

Equick wrote:

Zastanawiam się nad powrotem do kraju. Mam spore doświadczenie w takich branżach jak sprzedaż i obsługa klienta. Ile i gdzie jestem w stanie zarobić?

Zależy… Od 2ooo do 7000 :)[/quote]

zgadzam się, takie widełki może mieć np. przedstawiciel handlowy

laadymancher
    Participant

w stolicy to nawet i 11 tys możesz wyciągnąć na miesiąc

flomaks
    Participant

oczywiście, że trzeba mieć fach, lecz po studiach humanistycznych tyle nie zarobisz.. niestety

HelenaWilla
    Participant

Spróbuj znaleźć strony internetowe z pracy w sieci

Anonim
    Gość

😀 🙂 😀 🙂 😀 😮 😆 8)

Anonim
    Gość

nie ma po co tu wracać

Anonim
    Gość

kiepsko z zarobkami

Anonim
    Gość

Do 2000 max zarobisz

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.