mam przyznany kredyt na auto w firmie Zuto.Pojechalem zobaczyc auto i sie zdecydowalem.Chcialem zadzwonic do mojego kredytobiorcy ale sa zajeci,oddzwonia pozniej.sprzedawca mowi ze nie bedzie problemu bo wiele razy wspolpracowal z firma.wplacam depozyt.sprzedawca mowi ze to on zadzwoni do nich.jade do domu i mam odebrac za 3 dni auto.Dzwonia do mnie z firmy Zuto(sprzedwaca sie z nimi kontaktowal) ze ten sprzedawca jest nie pewny i nie beda z nim wspolpracowac i nie dadza mi kredyt na ten samochod musze znalec inny.sprzedawca proponuje mi innego kredytodawce ale warunkim sa nie jasne wiec rezygnuje.mowie ze bede szukal gdzie indziej kredytu.sprzedawca mowi ok,ale wystawia auto znowu i jak sie sprzeda to mi odda depozyt…nie sprzedal ale ja chce juz zrezygnaowac a on ze mie odda depozyt jak sprzeda auto bo moj depozyt juz zainwestowal.jak moge wczesniej odzyskac depozyt?dzwonilem do polish advice to mi powiedzieli ze is do sadu,ale to moze potrwac nawet 6miesiecy i pomoga mi napisac pozew za 75 funtow.co mozna zrobic zeby szybciej odzyskac depozyt?dzikeuje