Strona główna Działy Dziecko wózek

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    katarina2418
    Participant

czesc chetnie odkupie spacerówke z funkcja spania najlpiej do max 30 f i by sie łatwo składał oferty prosze wysyłam na adres katarina2418@wp.pl

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    katarina2418 wrote:

czesc chetnie odkupie spacerówke z funkcja spania najlpiej do max 30 f i by sie łatwo składał oferty prosze wysyłam na adres katarina2418@wp.pl

Najlepiej to kupic w MotherCare. polecam, tanio z gwarancja i masz jakosc wózka

ejan
    Participant
    Ajendrzejewski
    Participant

kinderkraft ma też dużą oferte

Ada363
    Participant

Też szukam spacerówki dla swojego malucha, prześledziłam mnóstwo ofert ale tylko jedna opcja mi się podoba Peg Perego Booklet, w sklepach stacjonarnych też mało fajnych modeli widziałam. Ciężko znaleźć coś dobrego. Wiosna już tuż tuż, także przydało by się coś w końcu.

Ftlukkka
    Participant

Wybór wózka to poważna sprawa, wiem coś o tym 😀 Tutaj https://twojarodzina.pl/ sobie poczytajcie, wiele fajnych porad na temat wózków wrzucają.

yola939
    Członek

Wózek mega droga rzecz w UK. Proponuję poszukać czegoś w PL z opcją wysyłki.

Dikot46
    Participant

Zgadzam się w polsce wózki są dwa razy tańsze.

Kaja22
    Participant

Ja kupiłam w jednym z PL sklepów z opcją wysyłki do UK i faktycznie wyszło mi to dużo taniej, niż miałabym kupić na miejscu 😉
    ——————-
    latarki dla dzieci[/url]

Hardwell
    Participant

Ja sama woziłam dzieci w spacerówce, jest to bardzo wygodne

________
    recenzje Extra Portfel[/url]

lulka
    Participant

ja to szukam wózka 3w1 i akcesoria. Nie wiem na jaki wózek się zdecydować, bo pierwszy raz rozglądam się za takimi rzeczami. Akcesoria do wózków Valco znalazłam na ceneo, więc przy okazji sprawdzałam też opinie klientów, ceny porównałam gdzie jest taniej. No ale ja tej marki Valco nie znam. Może ktoś doradzi ? Będę wdzięczna za wskazówki, bo nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze wózka i akcesorii.

arnold787
    Participant

Mam dla Was bardzo interesującą stronę, zwłaszcza dla młodych rodziców. Ostatnio natrafilem na foteliki samochodowe opinie[/url] – jest to strona na której znajdziecie ranking różnorodnych wózków dla dzieci . Myśle, ze jezeli szukasz wozka dla dziecka, to jest to strona idealna dla Ciebie.

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.