Strona główna Działy Praca uwaga!!! pracodawca- oszust!!!

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    oczko.l
    Członek

UWAGA, PRACODAWCA OSZUST !

Witam

Chciałbym ostrzec Wszystkich szukajacych pracy na budowie przed firmą A&Z Home Improvements Ltd. prowadzona przez Arka. Gostek ogłasza sie na wszystkich możliwych portalach.
    Firme prowadzi niby 10lat ale średni staż jego pracowników to około 2 miesięcy. Gostek zataja warumki pracy, nie wydaje kopi kontraktu, jeżeli za duzu chcesz sie dowiedziec zwalnia cie niewypłacajac pensji za przeprowadzony tydzien. Osób które zostały tak oszukane jest więcej. Poza tym koleś oszukuje na podatkach płacąc ochłap na konto a reszte z nieraz tygodniowym opóznieniem, tłumacząc to brakiem gotówki. Na rozmowie zapewnia Cie o pełnym etacie a w rzeczywistości pracujesz na smieciowej umowie. Znęca sie psychicznie na pracownikach, duzo by pisac… wybór zostawiam Wam jeżeli jest ktoś chętny do współpracy z oszustem, wasza decyzja. Nie jest to typowa nagona na firme ani osobe prowadzaca ale szczera prawda. Dziekuje za poświecenie chwil i przeczytanie postu.

oczko.l
    Członek

Odnośnie mojego wpisu. Zarobki u Arka nie przekraczaja Ł60, bez mozliwosci podwyżki, normalna dniówka to Ł40-50 Przy wyboże pracy na budowie pytaj o nazwe firmy to pomoże uniknąc problemów. Jeżeli jest ktos chentny to niech umów sie na spotkanie i zacznie rozmowe o warunach pracy na piśmie i kopią kontraktu. Słaba komunikacja z zoną tego gostka która niby prowadzi firme a nie ma pojęcia o sprawach z tym związanych, jak nieogarnia tematu to nie odbiera tel.

dudek54
    Participant

Napisałeś prawdę.Mój syn połapał się w tym dziadostwie po połowie dniówki.Ten Arek to zwykły oszust.Słyszałem nawet nie dawno,że dostał po ryju od ludzi,którym nie wypłacił pieniędzy.

gosczzabrza
    Participant

oszustwo powinno być karane ❗ człowiek pracuje uczciwie i nie otrzymuje godnej zapłaty…

zbyszek13
    Członek

Heh, super… Właśnie przeglądałem jego ofertę… Jak dobrze, że trafiłem na twój post…

dobre-betonowe-szamba.pl/radomsku/

James1978
    Participant

Dzięki za ostrzeżenie! Coś mi się ostatnio to nazwisko przewinęło przez uszy, ale nie bardzo skojarzyłem, co i jak. Teraz już wszystko jasne.

Janek[/url]

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.