Strona główna Działy Praca uwaga!!! pracodawca- oszust!!!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    oczko.l
    Członek

Odnośnie mojego wpisu. Zarobki u Arka nie przekraczaja Ł60, bez mozliwosci podwyżki, normalna dniówka to Ł40-50 Przy wyboże pracy na budowie pytaj o nazwe firmy to pomoże uniknąc problemów. Jeżeli jest ktos chentny to niech umów sie na spotkanie i zacznie rozmowe o warunach pracy na piśmie i kopią kontraktu. Słaba komunikacja z zoną tego gostka która niby prowadzi firme a nie ma pojęcia o sprawach z tym związanych, jak nieogarnia tematu to nie odbiera tel.

dudek54
    Participant

Napisałeś prawdę.Mój syn połapał się w tym dziadostwie po połowie dniówki.Ten Arek to zwykły oszust.Słyszałem nawet nie dawno,że dostał po ryju od ludzi,którym nie wypłacił pieniędzy.

gosczzabrza
    Participant

oszustwo powinno być karane ❗ człowiek pracuje uczciwie i nie otrzymuje godnej zapłaty…

zbyszek13
    Członek

Heh, super… Właśnie przeglądałem jego ofertę… Jak dobrze, że trafiłem na twój post…

dobre-betonowe-szamba.pl/radomsku/

James1978
    Participant

Dzięki za ostrzeżenie! Coś mi się ostatnio to nazwisko przewinęło przez uszy, ale nie bardzo skojarzyłem, co i jak. Teraz już wszystko jasne.

Janek[/url]

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.