Strona główna Działy Mieszkanie Kupno domu w Leeds

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Marcin-Lech_Poznan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

sylwia wrote:

Marcin-Lech_Poznan wrote:

mimim wrote:

Dzięki wszystkim za odpowiedzi:) a co do mieszkańców Pudsey,według statystyk 98% to white British, w żadnej dzielnicy Leeds nie ma tak mało Azjatow ( nie to,żebym była szczególnie uprzedzenia). Pozdrowienia dla wszystkich:)

Ty chyba sobie jaja robisz. Bylem tam kilka razy i tez szukalem tam domów. Mnostwo tam Azjatów, czulem sie jakbym wyjechal z Anglii, masakra:(((((((((((([/quote]

Wam chodzi o New Pudsey , ktore jest blisko Leeds Road . Samo Pudsey jest bialutkie :)[/quote]

Tak chyba masz racje, szukalem domów dobre pare lat temu i pamietam ze to Pudsey bylo zaraz przy Bradford. Zastanawiajace byly ceny domow bo duze i ladne ale niskie ceny. No ale jak zobaczylem jakiej narodowosci tam zyja ludzie wtedy cena i tak okazala sie za wysoka.
    Mieszkajac tam cale zycie zpakistanczykowalbym sie i moja kobieta musialaby chodzic w jakis lachmanach nieeuropejskich.
    Mieszkanie tam to bylaby klatwa Pakistanska – bo czlowiek musi sie w swoim domu czuc dobrze a jak spoglada w okno to widziec normalnych bialych ludzi.
    Wiec to Pudsey o ktorym piszesz to rzeczywiscie jest biale. Kiedys tam pracowalem przez agencje przez 2 tygodnie na budowie

mimim
    Participant

Czesc ponownie.
    Nie,nie robie sobie jaj. Bylam w kilku roznych czesciach Pudsey i nie widzialam zadnych Azjatow (ponownie- nie to zeby mi to przeszkadzalo). Okolice mozna sprawdzi na kilka roznych sposobow, na stronach policji, na stronach raportow poszczegolnych szkol podstawowych (tutaj jest procentowo pokazana ilosc dzieci nie bedacych brytyjczykami), na stronach typu street check. Pomocna moze byc informacja zamieszczona tutaj: http://www.postcodearea.co.uk/postaltowns/leeds/ls28/demographics/

Jesli chodzi o @New Pudsey@ to nie mam pojecia, o czym mowicie- wiem ze istnieje stacja kolejowa o takiej nazwie. Pudsey , ktore ja mam na mysli, rzeczywiscie znajduje sie przy Bradford.

sylwia
    Członek

na mapie jest pokazane PUDsey i New Pudsey ktore laczy sie z Leeds Road i Bradford 😉

https://www.google.co.uk/maps/@53.8020099,-1.679255,15z

mimim
    Participant

Ja na mapie widze tylko New Pudsey jako stacje kolejowa a nie obszar, moze czegos nie dostrzegam.

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

mimim wrote:

Ja na mapie widze tylko New Pudsey jako stacje kolejowa a nie obszar, moze czegos nie dostrzegam.

Zwal jak zwal. kupcie dom gdzie bedzie bezpiecznie i niezbyt kolorowo. Lepiej dac 20tys wiecej i czuc sie komfortowo niz troche mniej gdzies przy Bradford i sluchac nawolywan do Mekki codziennie i ludzi ubranych jak piekarze i Maryje

mimim
    Participant

Marcin-Lech – tak jak napisalam wyzej, statystycznie LS28 to obszar zdominowany przez bialych Brytyjczykow, ale widze, ze argumenty nie docieraja;)

Marcin-Lech_Poznan
    Participant

mimim wrote:

Marcin-Lech – tak jak napisalam wyzej, statystycznie LS28 to obszar zdominowany przez bialych Brytyjczykow, ale widze, ze argumenty nie docieraja;)

No to gratuluje wyboru. Tylko uwazajcie, jak po kilku latach sie wprowadza jakis ciapaci czy murzyny to ceny domów spadna.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.