Strona główna Działy Praca PYTANIE ODNOSNIE UPRAWNIEN SAWALNICZYCH I PRACY SPAWACZA.

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    michalb1989
    Członek

Witam serdecznie!
    Mam pytanie. Mianowicie, czy polskie uprawnienia posiadające norme europejska: [u:735fc4cf5f]EN 287-1 15; P; 1; S; 4-6; PB/PF; ss; mb[/u:735fc4cf5f] są uznawane w Wlk. Bryt.
    Po drugie: Szukam pracy wlaśnie jako spawacz, zna ktos moze jakaś agencje pracy specjalizującą się wtej branży? Posiadam angielskie ubezpieczenie i konto w banku. Mowienie i pisanie w języku nie srawia mi problemu, mam wlasne auto. Z gory bardzo dziękuję za podopowiedzi, milego dnia życzę!
    Michal

azkeel
    Participant

O ile nie szukasz czegos bardzo specyficznego jak platformy wiertnicze czy cos podobnego to malo kto bedzie pytal o jakies kwalifikacje. Wazne jest czy umiesz spawac czy nie. W wiekszosci typowych zakladow zrobia Ci test, sprawdza czy umiesz obslugiwac maszyne, czy spaw jest rowny itp. EN 287 – 1 jest rozpoznawalne w UK bez wiekszych problemow. Bardzo pomaga jezeli potrafisz czytac rysunki techniczne i masz doswiadczenie w innych pracach z metalem jak na przyklad ciecie plazmowe.

A jezeli chodzi o agencje to poszukaj tutaj: http://www.agencycentral.co.uk/agencysearch/engineering/countysearch/england/yorkshire.htm

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.