Strona główna Działy Praca Dobrej rady tu potrzeba

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    grzegorz1234
    Participant

Witam serdecznie.

Mam mały problem. Chodzi o testy w agencjach zatrudniających kierowców. Mam wszelkie otrzebne dokumenty wymienione prawko na angielskie, tacho i cpc łącznie z karta kierowcy ta juz z Polski – ale jest.
    nie czaje niestety dobrze języka i wypełniając te testy poprostu strzelałem czasami. Nie ma kotś z was moze w jakims stopniu dostepu do tych testów zebym mógł sobie je ogarnąć w domu na spokojnie, obawiam się że jeśli przeglądają te testy a podejrzewam żeta to mogę przez swoją nieznajomosc jezyka(przez to strzelanie) nie dostac zadnej oferty a jest mozliwosc raz jeszcze tam pojechac i to powypelniac jak trzeba- ale mowie jezyk, pracuje nad tym ale nie ma to tepa jakiego bym chcial. Z góry dzięki za jakieś rady

p
    Członek

Najpierw popracuj nad jezykiem ojczystym….

grzegorz1234
    Participant

Jest coś takiego jak dysortografia poczytaj sobie a potem pouczaj innych. Poza tym nigdy nie zdarzyło ci się zrobić literówki – mimo to pozdrawiam

Honey
    Participant

akurat języka wypadałoby się nauczyć 😉

RainbowSniper
    Członek

Skoro w PL wymaga się od azjatów czy ukraińców polskiej mowy to może w GB warto posługiwać się ichniejszym językiem?

marek-klak
    Członek

nie rozumiesz języka, strzelasz w odpowiedziach, jak sobie wyobrażasz pracę kierowcy? dostaniesz mapę i palcem Ci pokażą gdzie masz jechać i co zrobić?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.