Strona główna Działy Hyde Park Trener tenisa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Agnieszka85
    Participant

Hej. Mam pytanko, może ktoś mi pomoże 🙂 Szukam trenera tenisa dla mojego syna. Podobno jest jakiś dobry trener, który nazywa się Błażej czy jakoś tak. Ktoś coś może słyszał na jego temat i ma jakiś namiar? Z Manchester.
    Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam 🙂

manchasterka
    Participant

Też o nim słyszałam i też nie wiem, gdzie go szukać 🙁 To chyba ten sam, znajoma mi opowiadała.

jmat
    Participant

Może zapytaj znajomej, może będzie miała jakiś kontakt do niego

1993wlodek1993
    Participant

Jezeli by ktos byl zainteresowany lekcjami tenisa to zapraszam do mnie.
    Byly zawodnik na terenie PL,mistrz wojewodztwa w deblu ,2 miejsce w singlu, cwierfinalista na ogolnopolskich turniejach w singlu.Reprezentant uczelni na AMP.Kurs instruktorski ukonczony (do wgladu).Doswiadczenie na obozach letnich potwierdzone referencjami,takze prowadzilem lekcje grupowe i ind w Polsce.

Jestem teraz od kilku dni na erasmusie (wymiana roczna+cale wakacje ) wiec jezeli ktos by byl zainteresowany dobrymi treningami przez caly rok – dobra cena zapraszam – pierwszy trening dla kazdego gratis wiec warto sprobowac (nr. +44 7494 899574 ),pozdrawiam milosnikow tenisa.Włodek 🙂

kopecza
    Participant

jaka cena za lekcję?

1993wlodek1993
    Participant

WItam, 15 funtow za godzine + cena kortuu

jmat
    Participant

Popytam znajomych czy nie chcieli by skorzystać 😉

1993wlodek1993
    Participant

Ok , mozesz nawet stworzyc grupe 2 osobowa i wtedy koszta na pol.

BeataTadlla
    Participant

witam

podbijam nieco temat, jeżeli oferta szkoleń w tenisa jest aktualna to proszę o jakiś kontakt

beatatadlla@wp.pl

niestety na priva nie mogę wysłać wiadomości.

warszawa transport[/url]

grudziak
    Participant

cena naprawdę extra! 🙂 dużo taniej nawet niż w polsce

1993wlodek1993
    Participant

Nie przesadzajmy ze cena taniej niz w Polsce.W Polsce w innych miastach niz Warszawa trener kosztuje 50-70zł + kort.W Warszawie 90 + kort.A 15funtow to okolo 90zl + kort.Czyli tak jak w Warszawie:) ale ze taniej to nie przesadzajmy juz,bo to chyba fizycznie by bylo nie do osiagniecia 🙂

jmat
    Participant

Ale nie przeliczajmy na pln skoro zarabiamy w funtach 🙂

patykarl
    Członek

no właśnie, trzeba patrzeć w skali przeliczeniowej koszt – zarobek, a nie cyfra mniejsza większa bo to przecież jest w ogóle inna waluta, nikt nie płaci w uk złotówkami bo nikt w złotówkach nie zarabia 🙂

1993wlodek1993
    Participant

Jezeli by ktos byl zainteresowany lekcjami tenisa to zapraszam do mnie.
    Byly zawodnik na terenie PL,mistrz wojewodztwa w deblu ,2 miejsce w singlu, cwierfinalista na ogolnopolskich turniejach w singlu.Reprezentant uczelni na AMP.Kurs instruktorski ukonczony (do wgladu).Doswiadczenie na obozach letnich potwierdzone referencjami,takze prowadzilem lekcje grupowe i ind w Polsce.

Jezeli ktos by byl zainteresowany dobrymi treningami przez caly rok – dobra cena zapraszam PIERWSZY TRENING GRATIS, wiec warto sprobowac (nr. +44 7494 899574 ,+48501123388),pozdrawiam milosnikow tenisa.Włodek Smile

Dodatkowo od pobytu w UK : 1st team MMU(Manchester Metropolitian University 1st raq. Reprezentant klubu bramhall lane lawn tennis club (1st team)

UWAGA Cena ulega zmianie z 15 funtow do 20 funtow ,pozdrawiam

jmat
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    patykarl wrote:

no właśnie, trzeba patrzeć w skali przeliczeniowej koszt – zarobek, a nie cyfra mniejsza większa bo to przecież jest w ogóle inna waluta, nikt nie płaci w uk złotówkami bo nikt w złotówkach nie zarabia 🙂

Dokładnie tak 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.