Strona główna Działy Motoryzacja WITAM pytanie odnosnie przestawienie sie na Anglika ?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Kamikadze
    Participant

Witam jestem Kamil i mam pytanie co do przestawienia sie na samochód Agielski z europejskiego jakie kłopoty z tym moga byc co sprawia problem (wiadomo ze na poczatu) jestem jeszcze w polsce i planuje zamieszkac w Angli na stałe juz mieszkalem i jezdzilem po angli lecz samochodem europejskim czyli kierownica po lewej stronie stad to moje pytanie . Prosze o pomoc !! Pozdrawiam Kamil ❓ [/b]

jmat
    Participant

Jazda nie jest wcale trudniejsza, musisz tylko uważać po której stronie drogi jesteś, bo człowiek odruchowo ustawia się tak, aby być blisko środka jezdni.

martywaik
    Członek

Tak jak mówisz, na początku może wydawać się szok, usiadając po prawej stronie za kółkiem, ale to tylko kwestia kilku dni zanim nie będzie CI już to przeszkadzało, potwierdzam na własnym przykładzie 😉

jmat
    Participant

Ważne by zachować ostrożność i wszystko powinno byc ok 😉

irtwolka
    Participant

Moje wspomnienia z jazdy anglikiem są śmieszne 🙂 jechałem jakbym 1 raz wsiadł do "L"

barbarka131
    Participant

😳

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.