Strona główna Działy Zdrowie Implant zeba

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Maciek1983
    Participant

Czy ktos z was robil implant zeba w okolicy Leeds, Wakefield? Jesli Tak to czy wszystko ok, czy byliscie zadowoleni i Jakie koszta to byly? Musze zrobic, mysle zeby zrobic w Poldencie, robilem u nich korone I bylem zadwolony, niestety przeszedl czas na implant, a latanie do Polski odpada, w razie komplikacji bedzie to udreka. Byc moze ktos robil gdzie indziej niz w Poldent I podzieli sie swoja opinia,nie musi to byc polski Dentysta. Z gory dzieki

Maciek1983
    Participant

To forum juz chyba umarlo…nikt? Nic? Nawet nikt mi nie pojechal?

kkonki
    Participant

Maciek, moze sprobuj zapytac na grupie zamknietej Polacy w Leeds na facebooku. Wydaje mi sie, ze juz tam mozna liczyc na lepszy odzew niz na tym forum.

manchasterka
    Participant

A orientujecie się, ile taki implant kosztuje?

Maciek1983
    Participant

Od 1500f w gore

monti99
    Członek

Taniej wstawisz w Polsce, ceny zaczynają się od 1500 zł

Maciek1983
    Participant

Za 1500 pln?? Za implant?? To nie Wiem gdzie Jak koszt kupna samego implantu to ok 2200-2500 zl plus usluga, moze pomylilo z korona, bo Tyle u mnie w miescie kosztuje, a implant 5tys zl, chyba ze chinski implant kupiony na alirxpress ale Ja Dziekuje za taki

Maciek1983
    Participant

Pozatym na implant potrzeba min 3 wizyty wiec doliczyc koszty przelotow transferow na lotniska oraz zmarnowany urlop wiec moim zdaniem nie warto…..poaztyn w razie komplikacji stanow zapalnych nikt ci tutaj nie pomoze

monti99
    Członek

fakt, pomyliło mi się…korona na implancie 1500 a implant od 2500 a słyszałeś o Dental Implants Poland?
    w tej samej cenie co w Leeds masz przelot, 7 dniowy nocleg i wstawione zęby

jmat
    Participant

Niektórym zależy na czasie, a takie latanie to jednak zabiera zdecydowanie więcej dni niż na miejscu.

nataliaala
    Participant

W Polsce jest dużo taniej?

luca
    Participant

Oj dużo taniej. Nawet kilka razy taniej.Ale nie dotyczy to jedynie implantów ale ogólnie stomatologii. Aktualnie większośc moich znajomych leczy zęby w Polsce bo tutaj w UK jest to mało opłacalne ( jest bardzo drogo).
    Sugeruję jednak nie kierować sie jedynie ceną w przypadku wyboru implantu zebowego. Czasami warto jest dopłacić więcej ale wybrać się do lekarza, który będzie miał w tym duże doświadczenie oraz będzie orientował się jaki najlepszy system implantologiczny wybrać do danego pacjenta ( a systemów implantologicznych jest bardzo wiele).
    http://www.medi-tour.pl/1055,0,ile-kosztuje-implant-zeba.html
    Pozdrawiam.

Bilotto
    Participant

Przy implantach warto kierować się jakością wykonania, a niekoniecznie ceną, bo później źle wykonany implant będzie mocno dokuczał.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.