Strona główna Działy Praca Praca na Malcie dla production operatives

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bartes
    Participant

Hej,

Czy wiecie coś o pracy na Malcie dla pracowników produkcyjnych (food production operatives)? Ostatnio ten kierunek zrobił się dość popularny ze względu na niezłe zarobki, stałą pracę (bez agencji) oraz super śródziemnomorski styl życia. Podobno poszukują osób z doświadczeniem na produkcji żywności i z komunikatywnym angielskim. Olsztyńska agencja Selecta HR przeprowadza rekrutację i selekcję. Chyba warto zajrzeć, ja już się dopytywałem i wygląda to bardzo dobrze. Chyba porzuce te deszcze i chłodek na rzecz słoneczka i plażyczki 🙂

kkonki
    Participant

https://dier.gov.mt/en/Employment-Conditions/Wages/Pages/National-Minimum-Wage.aspx

Powodzenia w wegetacji za minimum wage 166 Euro tygodniowo :wink:.
    Podejrzewam, ze wynagrodzenie production operative wiele sie nie rozni.

bartes
    Participant

Rozmawiałem już z przedstawicielem firmy docelowej. Stawka godzinowa to 8EUR brutto dla produkcyjnych, ale wymagają doświadczenie przy food production zapewniają min 40h tygodniowo plus ok 12h nadgodzin w tygodniu, które płatne są 150% stawki podstawowej. Firma szuka pracowników na stałe, nie interesują ich pracownicy sezonowi. Zapewniają chatę (2-3 osoby w 2-3 pokojowym domku). Umowy podpisywane są jeszcze w Polsce, ale już z firmą docelową, nie agencją która pośredniczy w rekrutacji. Wszystko przejrzyste i transparentne. Przestojów w pracy nie ma, 24 dni płatnego urlopu, palmy, morze, winko, piwko 🙂

FemShep
    Participant

Hejka Bartes! I jak tam życie i praca na Malcie? 🙂

Morso
    Członek

Wysokość wynagrodzenia wprawdzie nie duża ale na pracę wakacyjną jak najbardziej. Temat nie odświeżany, jakiś update ?

Alexander1985
    Participant

Pracowałem na Malcie 2 lata i to był świetny czas.

kajalingers
    Participant

😈

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.