Strona główna Działy Hyde Park Paszport w konsulacie Manchester

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    poleman
    Członek

Pytanie!!!
    Mam umowione spotkanie w konsulacie Man w sprawie paszportu ale nie mam info co ze zdjeciem….czy oni to zalatwiaja na miejscu czy trzeba to zrobic we wlasnym zakresie….nie mam ochoty tluc sie znowu do Man

Ktos cos wie na ten temat???? Prosze o jakies info…dzieki

paulinkad8
    Członek

Wszystkie info na temat potrzebnych dokumentów znajdziesz na stronie konsulatu, możesz też do nich maila napisać. Z mojego doświadczenia wynika że odpisują na nie, o dziwo 😛 z tego co wiem potrzebujesz zdjęcia do paszportu, wydrukowane potwierdzenie umówionej wizyty i jeśli pierwszy raz paszport wyrabiasz to potrzebny Ci akt urodzenia (tu nie jestem pewna), nie wiem czy coś jeszcze..

paulinkad8
    Członek

Aha na miejscu musisz uiścić opłatę za wyrobienie paszportu, przy wizycie musisz go okazać.

paulinkad8
    Członek
    qroonqroonn
    Członek

Do you want to know what are the preferential goods this month?Paradise for game enthusiasts, hurriedly click here:Buy FIFA 16 COINS[/URL] or Buy FUT 16 COINS[/URL] and RS Gold[/URL]

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.