Strona główna Działy Hyde Park szlachetna paczka????

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jancio
    Participant

Witajcie

Poniewaz ostatnio ksiadz Stryczek udzielil wywiadu w ktorym glosil dosc kontrowersyjne tezy

http://www.biztok.pl/wywiady/ks-jacek-s … aty_a19500
    postanowilem sprawdzic co kryje sie za szlachetna paczka( specjalnie pisze mala litera ) . Wiem ze z UK tez wielu darczyncow wysylalo paczki ale czy spotkalo was kiedyc cos takiego?

pięć razy robiłam szlachetną paczkę i nigdy więcej. Na początku były to osoby potrzebujące ale potem wymagania były gigantyczne. Zbieraliśmy się z rodziną i znajomymi i dawaliśmy po 3 kartony jedzenia, nową kurtkę dla dziecka. Po czym dzwonił do nas niezadowolony wolontariusz, że rodzina była bardzo rozczarowana bo przykładowo prosiła jeszcze o wózek dla dziecka i nie o jedną kurtkę tylko o nowe kurtki dla wszystkich dzieci a my daliśmy tylko jedną. Powiem tylko tyle, mi nikt takich prezentów nie robi, a cała rodzina ciężko pracuję. Zraziłam się bardzo do pomagania

Tubis79
    Participant

trzeba było przeprosić za błąd i poprosić o natychmiastowy zwrot całej zawartości, skoro to co dałaś nie pasuje, to niech idą do pracy i zarobią sobie sami na ta co im pasuje.

smukil
    Członek

no ja czesto robie takie paczki

gigabuut
    Participant

mi kiedyś zwrócili

remekres
    Członek

ja na szczęście nie miałem takiej sytuacji

zajemok123
    Członek

warto oddać jak do nas trafi

kolorowy6666
    Participant

czasami naciągacze są okropni

malaala
    Participant

Też miałam taką sytuację, poprosiłam o zwrot paczki to usłyszałam, że jak nie umiem pomagać to mam tego nie robić.
    Już nie robię.

szerek
    Członek

Niestety mi się też to przytrafiło. Myślę, że nikt nie weryfikuje osób, które się zgłaszają po taką pomoc.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.