Strona główna Działy Finanse Jednorazowa spłata kredytu

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hellenkaq
    Participant

Od niedawna pracuję w UK, mam w Polsce kredyt. Czy można go spłacić za jednym razem?
    Kwota nie jest duża, bo to około 4 tys zł, ale wolałabym się upewnić czy tego typu praktyki są stosowane, bo znając życie różnie z tym bywa.

Tubis79
    Participant

Upewnij się u źródła, czyli przeczytaj może w końcu swoja umowę kredytową, bo wnioskuję że podpisałaś z automatu nie czytając jej nawet. Skąd ludzie tutaj mają wiedzieć jakie warunki podpisałaś?? jasnowidze tu są czy co? 🙂 kazda umowa jest inna i kazda spłata kredytu jest inna, czasami można splacac np. po 2 raty maksymalnie na raz, czasami całość, a czasami wyłącznie po jednej tak jak w umowie, ale jak wspomniałem…zalukaj do umowy lub w ostateczności zadzwon do firmy udzielającej ci kredytu-może ci udzielą odpowiedzi

jmat
    Participant

Na umowie kredytowej powinieneś mieć napisane czy możliwa jest wcześniejsza spłata czy nie. Nie wszystkie banki na to przystają, bo w ten sposób tracą część odsetek.

Fartbars
    Participant

Albo weź jakąś poradę np Bakard – księgowość tychy polecam i dowiesz się co możesz zrobić i jak to zrobić żeby było poprawne politycznie ale mi się wydaje że całości nie możesz

RainbowSniper
    Członek

Prawie każdy bank na to zezwala, jest to jednak często związane z opłaceniem opłaty za przedwczesną spłatę kredytu.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.