Strona główna › Działy › Erystyka › Polka czy niePolka
Nie zrozumiales. Przeczytaj teraz tekst w ramce i zobacz kiedy byl napisany. 😉
fifona-) dzieki, wyglada, na to, ze przeszlam od fazy 1 do ostatniej tj rozpadu zwiazku, kolejnym zaskoczeniem jest, ze z fazy rozpadu zwiazku przeszlam do fazy przyjacielskiej oraz do fazy kompletnego zwiazku / z tym samym facetem/:D
fifona-) dzieki, wyglada, na to, ze przeszlam od fazy 1 do ostatniej tj rozpadu zwiazku, kolejnym zaskoczeniem jest, ze z fazy rozpadu zwiazku przeszlam do fazy przyjacielskiej oraz do fazy kompletnego zwiazku / z tym samym facetem/:D
Jaka milosc? bzdury. malzenstwo z muzulmaninem to tylko kontrakt i potem calkowite zniewolenie. Albo desperacja
Kojarzę jedną Angielkę, która ma polskie korzenie. Wyszła za mąż za muzułmanina. Niestety, jak to można było przewidzieć, nie wytrzymała z tyranem, rozstali się. Niestety dzieci jej nie oddał. Ona biedna mieszka z rodzicami, a swoje dzieci odwiedza, kiedy pan i władca jej pozwoli. Uważajcie kobiety!
kalfi wrote:Co tu duzo owijac w bawelne. Polki sa "materacami dla ciapatych I czarnuchow". Z jakim ciapatym nie pogadasz to wiekszosc chwali sie ze albo mial dziewczyne Polke albo jego kolega. I niestety to prawda. Przewaznie przyjedzie takie ze wsi z Polski I robi popeline tutaj. Pamietam raz wystawilem auto na sprzedarz tutaj I dzwoni raz Polka I pyta sie co jak ? To jej opowiadam a ona do mnie" czy mogl bys teraz to wytlumaczyc mojejemu mezowi bo ja sie z nim nie dogadam…" myslalem ze ze smiechu padne..ale sie powstrzymalem. Przyjechali w koncu je ogladac on czarniejszy od smoły. Do tego zero po angielsku ona tez masakra…Okazalo sie ze 5 lat sa ze soba I 2 dzieci maja…Pytanie jak oni w domu zyja? Jak rozmawiaja? Kumpel opwiadal jak sasiadka dzwonila do Polski I chwalila sie ze chlpaka Wlocha ma ha ha ..Nastepnego dnia przychodzi najprawdziwszy Kurd w koszulce ITALY. ha ha. A najlepsze sa te gwiazdeczki co pracuja u ciapatych w sklepach za 4- 5 funtow bez rejestracji I strugaja gwiazdy jak by conajmniej byly menegerkami w "one stop" albo w " Asdzie"…..
ciapaci sa ochydni, smierdza, nie myja sie, oszukuja wschodnio-europejki. Kiedys mnie jeden podrywal i powiedzial ze kupi 10 wielbladów dla mnie a ja mu stanowczo zeby sie walnal w glowe. Jedna z moich kolezanek wziela slub z Kurdem za 2000 funtów bo temu sie wiza konczyla, i potem jak sie jej chlopak z ktorym byla od 15 lat dowiedzial to ja rzucil. nie dziwie sie mu. pamietam tez jednego Pakistanczyka co bajerowal laski na ciaze – kiedys pisalas o tym na tym forum, masakra. a co do tematu nie wyobrazam sobie byc uwieziona w szatach, diabel musi kogos opetac aby zmieniac religie, masakra[/quote]
A ta polka o ktorej napisalas,ze za te 2 tys wziela slub to z Leed? Co ja facet po 15-tu latach zostawil?
[/quote]
A ta polka o ktorej napisalas,ze za te 2 tys wziela slub to z Leed? Co ja facet po 15-tu latach zostawil?[/quote]
nie no ta laska to byla z Biskupic Lubelskich ale mieszkala w Leeds. no kurde facet ja zostawil bo nie powiedziala mu ze wziela slub z Kurdem. on sie dowiedzial nie od niej ale od Vasillieva. chyba kazdy facet by to zrobil nie? nie byla szczera a szkoda bo byli ladna para
Witam Marcina L-P
Stary i Ty piszesz ze jestes tu dekade,i jeszcze Ci bzdury ze lba nie wywietrzaly.
Szkoda slow na skometowanie twoich bredni…….Za to z checia przeanalizowalbym Twoj zwiazek ….tak ad hoc , klinicznie…
Zacytuje za to Dziadka…..Wam kury szczac prowadzac ……etc.
PIS whit you i Dupa.. oj sorki Duda tyz……
P.S.
Ludzie uzywajcie mozgow.bo niekiedy rece opadaja
😳
te polock
nie polka
piszemy osobno i z malej litery
😳
M L P – a gdzie ja napisalam, ze jestem w zwiazku z muzulmaninem?! A w zyciu nie pozwolilabym sobie na takie upodlenie..Nawiazalam do faz zwiazku…
M L P – a gdzie ja napisalam, ze jestem w zwiazku z muzulmaninem?! A w zyciu nie pozwolilabym sobie na takie upodlenie..Nawiazalam do faz zwiazku…
No i tak trzymac, widac ze masz glowe na karku. Nie odnosilem sie do twojej wypowiedzi tylko pisalem ogólnie, a chyba przypadkowo zacytowalem to co napisalas. pozdro
co w tym dziwnego, może znalazła miłość swojego życia i jest szczęśliwa nosząc na sobie prześcieradło, każdy ma prawo do szczęścia