Strona główna Działy Hyde Park Prezenty z UK

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    EUPHORIA
    Participant

raz w roku mozna zrobic prezent / y/, nawet jesli to kosztuje troche wiecej, drazni mnie mentalnosc Polakow w UK.

lucygp
    Participant

Co prawda kosztuje 11 funtow za buteleczke 0.33 ale to doskonaly

siwy344
    Członek

[quote:13eaf66a83]Xmas jumpers sa ohydne, nie kupuj wiec[/quote]

To Twoje zdanie,wielu sądzi wręcz przeciwnie.

[quote:13eaf66a83]ktos napisal ’ mince pie’, nie zgodze sie[/quote]

Jakieś argumenty?.Mince pie jest bardzo angielskie.

[quote:13eaf66a83]Argos w chwili obecnej ma dobre ceny, kupilam walki do wlosow /nagrzewane plug in/ za cene £ 30, kosztowaly wczesniej okolo £ 59[/quote]

Wow 😀
    Rzeczywiście,wałki super,esencja UK
    😀

[quote:13eaf66a83]kkonki, i taki prezent chcialabym dostac, dobra perfume, eletroniczny gadget, kosemtyki, ktos wyzej napisal o piwie,sa tradycyjne marki, ale tego raczej nie daje sie w prezencie, chyba, nie powinno, odnosnie alkoholi to chcialabym dostac whiskey np, pozdrawiam[/quote]

Przeczytaj pierwszy post.Chodzi o upominki związane z UK,nie co Ty chciałabyś dostać.

[quote:13eaf66a83]bo za drogo ?[/quote]

Może mało oryginalnie?

[quote:13eaf66a83]drazni mnie mentalnosc Polakow w UK.[/quote]

No co Ty?.A czytałaś swoje posty??

Krzych
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    twix wrote:

cos szczególnego związanego UK to brytyjski funt, …

Wg mnie trudno doradzić coś konklretnego jak nie zna się gustu osoby dla której ma być prezent. Z tej samej rzeczy jeden bedzie się cieszył a inny uzna to za bezwartościowy bibelot…

Natomiast wydaje mi się, że siedząc tutaj w UK czasmi zaczynamy zapominać z jakiej fatalnej sytuacji finasowej w PL wyjechaliśmy, a często nasze rodziny nadal tam tkwią, więc sam fakt, że mamy trochę "lużnych" funtów na prezenty dla nich wszystkich chyba jest najważnieszy – też dla nich 🙂

lucygp
    Participant

drazni mnie mentalnosc Polakow w UK.

————————————————————————
    Fut coins[/url]
    Fut 15 coins[/url]

gladiator01
    Participant

To prawda, powinniśmy trzymać się razem jak Pakistańce.

test wierności partnera[/url]

Falkon
    Participant

W PL ludzie się nie są wstanie trzymać razem, a wy tego oczekujecie na "obcej" ziemi, która notabene jest dla nas bardziej przyjazna niż ojczysta? Co do tematu prezentów to wybór jest całkiem spory jeśli ktoś nie ma pomysłu odsyłam – http://www.toys4boys.pl/ – niektóre gadżety naprawdę bardzo oryginalne. Prezent na każdą okazje w sumie tam można znaleźć.

P.s. Jeszcze wracając do up czy ja wiem czy pakistance akurat tak sie trzymają razem, to moze z boku tak wygladać, ale rzeczywistośc jest zupełnie inna.

jmat
    Participant

Dla mnie to jest wręcz śmieszne i smutne zarazem, że Polacy nie potrafią się nigdy zjednoczyć tak na stałe…

Adela
    Participant

Polacy potrafią się zjednoczyć w trudnych chwilach.

kunegunda
    Participant

np w andrzejki pod kosciolem w londynie

aschilus
    Participant

Ja kiedyś przywiozłem obrączki złote ładne[/color:86df0e0281] moim znajomym, bo akurat się pobierali. Bardzo byli zadowoleni.

lenasas
    Participant

a nie wystarczy, że Ty wrócisz na święta? 🙂

ullmann
    Członek

Nie wszyscy mogą wrócić.. mam taką pracę że siedzę nawet w wigilię

kotek3
    Participant

W UK ile coś takiego kosztuje https://www.morele.net/laptopy/laptopy/notebooki-laptopy-ultrabooki-31/ czy opłaca się robić prezenty za granicą, czy ceny są podobne jak u nas w Polsce. Bo jeżeli tak to nie będę zawracać gitary znajomej.

100krotka
    Participant

A może warto ten temat zostawić profesjonalistom? Lepiej nie narobić sobie z tym problemów…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.