Strona główna Działy Zdrowie fizjoterapeuta

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Witam szukam fizjoterapeuty w leeds dzieki

twix
    Participant

nie ma za co

Digrulis
    Participant

Masaż i Rehabilitacja w Państwa domu

Mgr fizjoterapii z kilkuletnim doświadczeniem oferuję Państwu masaż klasyczny , relaksacyjny , oraz szeroko pojętą rehabilitację dzieci i dorosłych po :
    Wypadkach komunikacyjnych
    Urazach
    Skręceniach, stłuczeniach
    Bóle kręgosłupa
    Bóle stawowe
    Napięcia mięśniowe
    Udary i inne schorzenia
    Oraz ćwiczenia dzieci i młodzieży takie jak:
    Ćwiczenia wady postawy ( skolioza)
    Ćwiczenia bierne i czynno- bierne
    Ćwiczenia izometryczne
    Kolana szpotawe i koślawe ( dzieci do 10 r.ż)
    Jestem mężczyzną po 30 r.ż. bardzo lubię swój zawód i lubię pomagać innym. Cechuje mnie empatia i zaangażowanie w to co robię. Na Państwa życzenie posiadam do wglądu dyplomy w języku polskim i angielskim.
    Cena jest uzależniona oczywiście od rodzaju zabiegu, czasu, który trzeba poświęcić .
    Zapraszam Państwa do współpracy!
    Tel. 074 669 937 50
    z.gawlikowski@gmail.com

braons01
    Participant

Ja szukam kogoś kto wykona relaksacyjny masaż gorącymi kamieniami kraków[/color:691ea667ec]. Będę wdzięczny za jakiś namiar.

Aldia
    Participant

Ból stawów niezależnie od przyczyny – to wyjątkowo uciążliwa dolegliwość nie tylko ze względu na samą bolesność kolana, nadgarstka lub innego stawu, ale również z uwagi na ograniczenia jego ruchomości utrudniające codzienne funkcjonowanie. Najpopularniejsze sposoby na ból stawów obejmują oczywiście leczenie farmakologiczne, mające na celu przynieść ulgę w bólu teraz jest sporo preparatów dostępnych bez recepty https://ktomalek.pl/srodki-na-bole-stawow-i-miesni/k-3/1 .

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.