Strona główna Działy Hobby Snowboard / narty w UK

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mirekt
    Członek

Hej ludziska, czy ktoś z was się orientuje czy w ogóle jest możliwość pośmigania na desce na otwartym stoku w UK lub Szkocji w miarę jak najbliżej Leeds ? Dzięki.

cookiwooki
    Participant

W Castleford, Junction 32 masz Xscape – podobno najwyzszy stok zamkniety w Europie… warto wyprobowac

mirekt
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cookiwooki wrote:

W Castleford, Junction 32 masz Xscape – podobno najwyzszy stok zamkniety w Europie… warto wyprobowac

Tak, o tym już wiem i na pewno sie wybiorę, ale gdyby był w miarę blisko jakiś otwarty to też bym nie pogardził 🙂

tomaszo1
    Członek

Buuhhahaa!!!! Najwyzszy stok?! Zjeżdżać tam można tyłem i to w dodatku na jednej nodze!!! Koszmar nie polecam!!! Dobre dla dzieci w wieku 2 lat!!nie znajdziesz tu nic konkretnego tylko alpy kolego.

tomaszo1
    Członek

Buuhhahaa!!!! Najwyzszy stok?! Zjeżdżać tam można tyłem i to w dodatku na jednej nodze!!! Koszmar nie polecam!!! Dobre dla dzieci w wieku 2 lat!!nie znajdziesz tu nic konkretnego tylko alpy kolego.

mirekt
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tomaszo1 wrote:

No a co ze Szkocją i okolice, podobno tam są jakieś stoki ?

andzia1303
    Participant

milton keynes

azkeel
    Participant

mirekt wrote:

tomaszo1 wrote:

No a co ze Szkocją i okolice, podobno tam są jakieś stoki ?[/quote]

Teoretycznie w Szkocji jest 5 znanych osrodkow narciarskich: The Lecht, Glenshee, Cairngorm, Glenco i Nevis Range. Pisze teoretycznie, bo sa sezony kiedy przez caly rok sa zamkniente ze wzgledu na zle warunki narciarskie (brak sniegu). Warunki na stokach mozna sprawdzic na ski.visitscotland.com.

Jezeli chodzi o ceny, dojazd, zakwaterowanie, warunki itp to o wiele praktyczniej wychodza Alpy (na przyklad bezposredni lot z Leeds do Grenoble).

kames45
    Participant

Ja wolę jednak do Włoch się wybrać, polecam Val di Sole, w tym wpisie na blogu zgorky – można więcej na temat tego regionu poczytać.

• This reply was modified 1 year, 6 months temu by kames45.
    • This reply was modified 1 year, 6 months temu by kames45.
Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.