Strona główna Działy Nauka Szukam pomocy w napisaniu business planu

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    DLA75
    Participant

Witam,

Szukam kogos, kto moglby mi pomoc w napisaniu business planu.

mieszkaniec
    Członek

Witam

Z własnego doświadczenia mogę ci doradzić pewną sprawę. Jeżeli potrzebujesz profesjonalny biznes plan bo myślisz o poważnym biznesie to polecam udać się do profesjonalnego Accountants, wiąże sie to z kosztem około 600-700gbp. Jeżeli nie to, ….polecam iść wybraną drogą

pozdrawiam

DLA75
    Participant

Witam,
    Wlasnie takiego szukam,tylko chcialabym zeby to byl polak,jakos do angielskich Accountants nie mam zaufania. Mysle ze polak zrobilby to lepiej,no chyba ze sie myle…..Wiem,ze sa tez darmowi advisorzy, ktorzy zajmuja sie pisaniem business planow. Ale wydaje mi sie,ze taki plan jest malo skuteczny, ale nie wiem,moze sie myle. Dlatego wydaje mi sie ze jak zaplace to ten businesss plan bedzie zupelnie inaczej wygladal….

mieszkaniec
    Członek

Mylisz się mówiąc, że angielscy Bussiness Adv. lub Acc nie znają się na tym. Wręcz przeciwnie, chcesz zainwestować pieniędze w Anglii- przecież to ich macierzysty rynek, to oni najlepiej znają potrzeby i najdrobniejsze błędy, których pomogą ci uniknąć, wbrew pozorom ich kontakt z bankami oraz z obecną sytuacją gospodarczą rynku jest największy i chyba nikt nie pomoże lepiej uniknąć ci potyczek jak oni. Wszystko również zależy od twojej obecnej sytuacji tzn.. czy jesteś osobą/podmiotem istniejącym na rynku od …x… lat czy jesteś "świeży" i poprostu masz pomysł, który chcesz .zrealizowac

DLA75
    Participant

Dziekuje za informacje. Rzeczywiscie mozesz miec racje…

bhramaswira
    Participant

zglos sie do mnie, pokaze ci jaki zrobilem i dostal dobre recenzje, mozemy sie zajac, , jestem otwarty, jesli zainteresowany jestes daj znak -robilem to w Polsce jakis czas jako usluge dla firm wiec nie jest to dla mnie nic nowego a w Brytani tez sie zdarzylo – mieszkam w leeds

moonikaa86
    Członek

witam, napisalam na priv

Giggs
    Participant

Biznesplan jest rzeczywiście bardzo ważnym elementem w każdej działalności, jednak najważniejsze jest to że masz na nią pomysł. Ja swego czasu zdecydowałem się również na otworzenie firmy, jednak przekonałem się, że nawet z dobrym pomysłem istotne jest by przywiązywać wagę do jakości naszych wyrobów. Ostatnio na przykład zdecydowałem się na zmianę dostawcy i skorzystałem z oferty na stronie https://www.zamac.pl/oferta/kity-kleje-masy-utwardzacze/masa-fiber-plast/ . Dostaraczają mi spore ilości fiberplast i dzięki temu moje produkty znacznie zyskały na atrakcyjności ! Polecam z czystym sumieniem !

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.