Strona główna Działy Turystyka Plany na wakacje

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    malin6
    Participant

Na borówki! 🙂

kalimera1959
    Participant
    gliwiczanka
    Participant

A ja jadę na Maltę.. To będzie coś! Wyprawa życia 😉

maria25
    Członek

A ja będę zwiedzać Polskę 🙂 póki co, wybieram się na południe, Sudety i okolice. Moją wyprawę planuję zacząć od miejsca, jakim będzie zamek Grodziec. Nie słyszałam o nim wcześniej, dopiero jak szperałam w internecie i natknęłam się na te artykuł: http://przewodnik.noclegownia.pl/artykul/zamek-grodziec-cenny-zabytek-kultury-sredniowiecznej-2589.html, wygląda fajnie, mam nadzieję, że na żywo też. A potem pochodzę po górach żeby odpocząć od pracy i nabrać sił na kolejne zadania 😀

fabielen
    Participant

Ja wracam do Polski i czeka na mnie rewal hotel blisko morza[/color:75f6cb91ce] i oby tylko pogoda była strawna…

Sandgirl
    Członek

W tym roku tez pozwiedzalam Polske – Krakow, Zakopane i Gdansk – bylo bardzo milo.
    W maju bylam w Islandii i na pewno polecam – przesliczny kraj, ludzie bardzo mili, jedzenie tez dobre.

Irena1966
    Participant

I tak to jest. Wakacje i po wakacjach. Czemu tak krótko trwają.

RainbowSniper
    Członek

Tegoroczne wakacje w USA, w przyszłym roku czas na Kanadę 🙂
    Co do juesej – to co widzimy na filmach to ściema, naprawdę trudniej tam się utrzymać i pracownicy mają mniejsze prawa niż u nas. Do tego bieda jest bardziej widoczna jak i różnice etniczne.

marek-klak
    Członek

oczywiście jak co roku tour de Pologne, od morza aż do samiuśkich Tatr 😉

hubertfg
    Participant

wprawdzie wakacje nie tak dawno minęły, ale już mam plany na kolejne – Majorka

numeron
    Członek

Powiem szczerze, że dopiero mamy grudzień a już poważnie myślę nad wczasami. Mam na myśli Kenię. Był ktoś z Was? Wiecie czy jest tam bezpiecznie obecnie?

Samandra
    Członek

W tym roku Portugalia. 😀 Będzie to mój pierwszy wyjazd do tego ślicznego kraju. Już wpłaciłam zaliczkę. Myślę, że będzie wspaniale. 🙂

THC
    Członek

Ja bym chciał do Holandii 😳

afenrill
    Participant

Ja wprawdzie nie na wakacje, ale teraz na urlop wybieram się na fajny i tani wyjazd na narty[/color:1b84541caa]. Już się nie mogę doczekać.

Samandra
    Członek
    ”Daria34″ wrote:

A ja będę zwiedzać Polskę 🙂 i odwiedzę rodziców. Póki co, wybieram się na południe, Małopolska (Kraków), Świętokrzyskie i okolice, zalew Sielpia[/color:22d1e44f4c] i Chańcza. Moją wyprawę planuję zacząć od miejsca, jakim będzie zamek Chęciny i jaskinia Raj. Nie słyszałam o nim wcześniej. Potem pochodzę po górach żeby odpocząć od pracy i nabrać sił na kolejne zadania 😀

To fakt. Większość z nas wybiera na wakacyjny wyjazd odległe miejsca i to nie tylko w Europie a w Polsce też jest wiele atrakcji. Z drugiej strony jadąc np. do Hiszpanii, Portugalii czy Grecji jest gwarancja słonecznej pogody i ciepłej wody w morzu.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.