Strona główna Działy Turystyka Plany na wakacje

• This topic is empty.
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    januszmarks
    Participant

Jakie macie plany na wakacje/urlop?

tomaszo1
    Członek

zdecydowanie urlop! 😆

ciastko
    Participant

wyjeżdzam do australii! 🙂

papryka
    Członek

wracam do Polski 😉

nitka
    Członek

Praca, dom, praca, dom, praca… i tak w kolko. Od rutyn ratuja mnie ksiazki, moj kochany piesek i znajomi.

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nitka wrote:

Praca, dom, praca, dom, praca… i tak w kolko. Od rutyn ratuja mnie ksiazki, moj kochany piesek i znajomi.

wyrazy wspolczucia

seban
    Członek

Do końca sierpnia praca, a później urlop najprawdopodobniej w Hiszpanii 🙂

polka22
    Członek

Wróciłam do Polski do mojej rodziny i niedługo jedziemy nad piękne polskie morze 🙂

Pandora34
    Członek

Byłam już na urlopie 5 tygodni na przełomie marzec/kwiecień w cieplejszym kraju. Na razie nie planuję kolejnych wakacji 🙄

andzia1303
    Participant

Przeprowadzka 😀

newskier74
    Członek

Urlop z rodzicami w kraju 😀

olivka
    Członek

a mi w wakacje nigdzie sie nie udalo wyjechac, ale za to na poczatku pazdziernika wybieram sie na tydzien do Hurgady 🙂

Razgurits
    Członek

wybieram się na ten czas szału świątecznego do Egiptu dość siedzenia w kraju i Leeds 😉 odpadam mam dość , święta mnie nie kręcą i ich nie obchodzę dlatego postanowiłem na 2 tyg wyruszyć na podbój czarnego lądu 😀 zwiedzę to i owo może zdarzy się coś fajnego

luca
    Participant

Święta w Egipcie? Ciekawy pomysł, ale dość kontrowersyjny, ja bym się nie zdecydowała.
    Sama na najbliższy urlop jadę na Santorini. To już postanowione. Jak ktoś się waha nad kierunkiem, to polecam. Tu można poczytać opis tego miejsca i nawet znaleźć różne wycieczki: http://www.qtravel.pl/inspiracje/santorini-grecja-id227
    Muszę w końcu odpocząć od tej paskudnej pogody. No i do Polski nie chce mi się wracać, już wolę coś nowego zobaczyć.
    [img:0ded6333fa]http://cache.graphicslib.viator.com/graphicslib/thumbs674x446/2462/SITours/santorini-island-day-trip-in-heraklion-141676.jpg[/img:0ded6333fa]

Eryka
    Participant

Będę jeździła na basen. Chodziła do lasu. Zwiedzała okoliczne miasta. A jak się rozpędzę, to może i zwiedzę swoje miasto. O dziwo, nie znam całego 🙁

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.